16. syyskuuta 2011

Ilmainen muki Vistaprintiltä

Facebookin Farmville-pelissä oli musta lammas joka oli hyljätty erilaisuutensa takia ja tarvitsi siksi uutta kotia. Farmvillen fanituote-kaupassa oli ihana musta lammas-muki jonka halusin mutta jota en raaskinut ostaa, lähinnä liian korkeitten postikulujen takia.

Äskettäin iski suru puseroon kun tajusin ettei tuota mukia tai kuvaa ollut enää ollenkaan myynnissä. Kesti vähän aikaa ennen kuin tajusin että... saahan netistä mukeja omalla kuvalla.

Ja onnekkaasti olin tallentanut koneelle myös tuon pelkän kuvamallin mustasta lampaasta, eihän mukin kuva olisi auttanut mitään. Kuva vaan oli liian pieni ja huonolaatuinen, mutta Giggeli sai sitä parannettua tarpeeksi.

Muutaman päivän vertailin eri firmoja jotka tarjoavat kuvatuotteita. Paljon oli eroja sen suhteen miten hyvä kuvan pitää olla. Halusin saada mukin mahdollisimman halvalla. Hintavertailun voitti lopulta Vistaprint, jonka "ilmaisesta" mukista joutui maksamaan vain postikulut.

Joillakin on ollut huonoja kokemuksia Vistaprintistä, mutta minulla ei ole valittamista. Muki tuli perille parissa viikossa.


Toki mukin olisi saanut myös kaksivärisenä niin kuin alkuperäinen on, mutten halunnut sellaisesta erikoisuudesta maksaa.

Ei kommentteja: