9. syyskuuta 2011

Valmisruokaa karpeille

Innostuin kun huomasin Hesarin kuukausiliitteessä mainoksen Kokkikartanon uusista vähähiilihydraattisista mikroaterioista. Olen odottanut tätä pitkään...

Innostus oli tietysti ennenaikaista. Luonnollisesti nuo karppiruuat ovat täynnä kaikkia ikäviä lisäaineita. En ymmärrä miksi broileriruokaan on ihan pakko laittaa transrasvaa eli kovetettua kasviöljyä. Ja jauhelihapihviin jauhoja. Puhumattakaan niistä tavallisista eli tärkkelyksistä, maltodekstriinistä, vehnästä ja muista.

Jos tekee karppiruokaa niin miksei voi tehdä sitä kunnolla? Kallista se olisi joo. Mutta nämäkin maksavat jo 5 euroa.

Noh aion tuota broileriruokaa kokeilla jos sitä joskus jostain Kuopion kaupasta löytyy.

Ei kommentteja: