30. kesäkuuta 2023

Hyi hellettä

Sain viimein käytyä suuhygienistillä. Olisi pitänyt käydä jo viikkoja sitten kun oli viileämmät ilmat. Nyt oli hellettä 28 astetta, hyi helvetti. Sain (taas) haukut liian pitkästä (2 vuotta) käyntivälistä, mutta minkäs teet koska korona. Pahinta on juuri nämä ns. pakolliset terveydenhuoltokäynnit, kun joutuu riskillä menemään kun ns. terveydenhuoltoa ei kiinnosta paskaakaan tartuttavatko asiakkaisiin tappavan taudin. Ja sitten jännittämään iskeekö tuon reissun seurauksena korona, juuri sopivasti synttäreille. No heti seuraavana aamuna herätessä oli outoja kovia lihaskipuja pakaroissa ja myöhemmin oudossa paikassa jaloissakin. Ei ole koskaan aiemmin tuollaista ollut. Ja tietty kurkkukipu iski myös.




Ja olihan tuo ihanan kallista. Ennen oli usein muutaman kympin tarjouksia, nyt maksoi lähes kaksisataa. Kirpaisee kovasti koska tuloni eivät riitä edes ihmisarvoiseen elämään. Nyt lisäksi uhkaa irtisanominenkin, kun työnantajalla on käynnissä muutosneuvottelut.

 


 

Nyt kun pääsin viimein hampaiden värjäytymistä eroon niin pitäisi olevinaan olla juomatta teetä monta litraa joka päivä ettei värjäymät heti palaisi. Helteellä se on tietysti helpompaa, paitsi että Pirkan ja Rainbown sokerittomat jääteet ovat liian hyviä.

 



Suuri uutinen: Minulla on uusi patja. Olen käyttänyt vuosikymmeniä vaahtomuovipatjaa josta ei ole enää paljoa jäljellä. Ja jo aika monta vuotta olen haaveillut uudesta patjasta, mutta en ole sellaista hankkinut koska ne ovat niin täynnä myrkkyjä. Onhan niitä vähemmän myrkyllisiäkin, mutta ne ovat kalliita ja mitä jos se patja ei sitten olekaan hyvä? No kun Giggeli sitten teki tilauksen Prisman nettikaupasta otin mukaan patjan. Eniten yllättää se että se on valmistettu Suomessa. (ps Prisman nettikauppa onkin aikamoinen luuseri kun jokaisesta tuotteesta joutuu erikseen maksamaan postikulut, noloa) On meinannut korkean paikan kammo iskeä koska patja on tietysti paksumpi kuin edellinen puhkikulunut, ja jotenkin pelkäsin tippuvani yli laidan suoraan sängyn vieressä nukkuvan Ollen päälle.

 



Kun ilmoitettiin että F13 loppuu päätin yrittää saada siitä platiniumin, ihan vaan kunnianosoituksena suosikkipelilleni. Hullun hommaa eli 1000 Jason-matsia privaattimatseissa. Hirveä pelko persiissä koska Fridayssä on monta kertaa käynyt niin että tilastot ovat nollautuneet. Että nollautuuko taas just kun on 999 matsia kasassa? No vaikuttaa kyllä siltä että vaikka level, perkit, badget ja tapet ovat nollautuneet niin trophy progress ei ollutkaan.

 



Ei kommentteja: