18. kesäkuuta 2023

Paskaa sängyssä ja hallituksessa

Ja tapahtui eräänä päivänä että tullessani suihkusta Giggeli pyysi tulemaan katsomaan mitä sängylle on tapahtunut. Sängyssä peiton päällä oli ripulipaskaa. Kysymys kuuluu että miten kauan se oli siinä ollut? Olle tuli sängyn suunnalta oksentaessaan juuri kun olin aloittamassa imurointia. En huomannut mitään imuroidessa enkä edes sen jälkeen kun pelasin sängyssä. Toivottavasti Ollen pidätyskyvyttömyys oli vain hetkellistä ja johtui vain samaan aikaan tulossa olleesta oksennuksesta. 

 



Jo aiemmin tänä vuonna meni hermot kun tuoreparsakaalit on aina homeessa. Mutta ei se mitään, usein pakasteparsakaalissakin maistuu home. Nyt viime aikoina tuoreporkkanat on olleet aina homeessa. Viimeinen pisara oli kahden kilon säkki joka oli homeessa ja limassa kun pussin pohjalle oli mädäntynyt yksi porkkana. Että mitäs nyt sitten oikein söisi? Tosi terveellisiäkin nuo homeiset kasvikset. Köyhällä ei muutenkaan ole hirveästi vaihtoehtoja. Noh Prismassa olis ihan kivoja pakasteporkkanakuutioita. Oikeasti tarvitsisin niitä 36 pussia kerralla, viimeksi sain peräti 15 pussia. 


No ei se mitään, pitää kai lopettaa syöminen koska nyt tulotkin pienenee kun työmarkkinatuen 300 euron suojaosuus poistuu. Kylläpä kannustetaankin työntekoon. Oikeasti oksettaa tuo. 


Ja jos joutuis tukea saadakseen johonkin orjatyöhön niin pitäis sitten lopettaa ne oikeat (osa-aikaiset) palkkatyöt. Systeemi toimii! 

 



On tullut kaduttua monta kertaa että otin nuorena ja tyhmänä kissoja, jotka nyt ovat vanhoja, sairaita ja kalliiksi tulevia. No sitä virhettä en enää tee. 

 



Ei kommentteja: