7. kesäkuuta 2023

VMP

Olisin halunnut varata itselleni ajan/aikoja jonnekin, erityisesti suuhygienistille kun edellisestä käynnistä on kohta kaksi vuotta ja silloin ei edes poistettu värjäytymiä (ja sille suuhygienistille en muuten mene uudestaan). Mutta turha kai siitä on haaveilla kun vointi on ollut niin surkea. 

 

 


Mutta tulipa taas huomattua ja muistettua että glutationi toimii minulla kuin särkylääke. Eihän sen pitäisi koska väittävät että glutationi ei imeydy. Että olisi parempi ottaa NACia joka muuttuu sitten glutationiksi. No ei minulla NAC ole koskaan toiminut akuutisti kipuun toisin kuin glutationi. Harmi vaan että nyt käyttämäni glutationi (Puhdas+) on lopetettu, ja on vaikeaa löytää uutta jossa olisi mielellään sama määrä glutationia per pilleri (100 mg) eikä fillerinä esim. riisijauhoa. Kokeilin myös ensimmäisen kerran inkivääripilleriä ja se tuntui auttavan oksetukseen, mutta toki kyse oli varmaan sattumasta.

 



Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Ensin oli lämmintä ja sitten taas kylmempää, oikeasti satoi lunta kesäkuussa. Ja jalat reagoivat jäätymällä niin kuin olisi taas marraskuu. Ja valitettavasti käsissäkin on ollut samanlaista oireilua. Ja kun näinä aikoina ei voi mitenkään tietää mikä kaikki johtuu aiemmin sairastetusta koronasta ja milloinka se koronan aiheuttama sydäri/äkkikuolema iskee.

 



Taas se tavallinen juttu eli suo siellä vetelä täällä ja paskaa kaikkialla muualla paitsi siellä missä sitä tarvitsisi eli Portiassa (kuten jo taisinkin kertoa siinä pelissä lannoitteen tekemiseen tarvitaan paskaa eikä sitä voi edes ostaa tai tilata tai kasvattaa vaan pitää ihan itse löytää). Elikkäs naapurin raivohullu ukko muutti pois jo monta kuukautta sitten ja asunto oli pitkään tyhjillään eli ihana hiljaisuus. Nyt (toiseen) naapuriasuntoon sitten muutti alvariinsa pelkkää vittua huutava teinipojalta kuulostava idiootti, joka ei osaa kulkea metelöimättä edes rappukäytävässä. VMP. Noh kerran sitten tämä tyyppi huusi vitun huoraa siihen malliin että naapuritalon (!!) asukas pyysi parvekkeiden kautta kommunikoimalla puolisoani soittamaan poliisille koska idiootin sanavarastoon kuului silloin myös "tapan sinut". Poliisit kävi enkä tiedä mitä siitä seurasi.

 





Ei kommentteja: