24. marraskuuta 2016

Tallinnan risteily Baltic Queenilla

Viimeinen sellainen. Silja Europa tulee joulukuussa Baltic Queenin tilalle.

Jouduin menemään nyt toisen kerran yksin junalla. Onneksi sain ostettua lipun hyvissä ajoin niin sain yksittäispaikan eikä tarvinnut ollenkaan pelätä että joku istuu viereen. Juna oli sitä paitsi loppuunmyyty, ihmettelen mikseivät lisää tuohon hiton suosittuun sunnuntaivuoroon ylimääräistä vaunua.

Ennen laivan lähtöä käytiin Jätkäsaaren uuden hotelli Clarionin näköalabaarissa Sky Room. Ihan kiva mutta tosi ylihintainen paikka, Caipiroska maksoi kympin.


Deluxe-hytistä ei löytynyt ollenkaan television kaukosäädintä, mutta sellaisen sai onneksi helposti Infosta.


 Hyttimme oli ihan laivan keulassa, mutta totuttua alempana eli 8. kannella.


Oltiin ensimmäistä kertaa joulubuffetissa. Tykästyin erityisesti rosollin kylkiäisenä olleeseen vaaleanpunaiseen punajuurikastikkeeseen.

Löysin Tallinnasta Nexuksen!


Tuli ostettua laivalta paljon sokerittomia karkkeja. Uutuutena oli mm. sokeriton mansikka-valkosuklaa, nam. Mukaan tarttui myös juusto-, kookos- ja merileväsipsejä.


Verkkokaupan aulassa oli dinosauruksia.


Vielä sunnuntaina laivalla olo oli ns. normaali, mutta maanantaina suorityskyky laski niin että oli suuria vaikeuksia esimerkiksi jaksaa nousta portaita. Ja tämä olohan huipentui sitten siihen että Helsingissä ratikan lähtöä odotellessa iski niin paha rytmihäiriö että alkoi jo pyörryttää. Onneksi meni ohi, muuten olisin pökertynyt tai kuollut siihen ratikkaan. Ja sekös vasta olisikin hävettänyt...

Olo oli sitten Helsinkiä kierrellessä niin heikko että piti kävellä hitaasti. Vitutti se että kun kerrankin jalkoihin ei koskenut reissussa niin tietysti piti tulla jotain muuta joka esti tehokkaan shoppailun.

Ei kommentteja: