15. helmikuuta 2016

Viimeinkin Star Wars

Ja Walking Dead. Jostain syystä sen mid season premiere eli s6e9 oli pettymys minulle. Tuntui tylsältä ja tylsän pitkitetyltä juonelta, kuten aina. Mutta niin kai se aina on että jos odottaa jotain kovasti niin ei se voi koskaan odotuksia täyttää. Ei ehkä pitäisi lukea spoilereita kun tietää sitten kaikki tapahtumat etukäteen, mutta eipä nyt olisi mahdollista olla lukematta niitä.


Lauantaina käytiin viimein katsomassa elokuva Star Wars: The Force Awakens. Tiesin siitäkin juonipaljastukset etukäteen, nehän piti saada tietää heti joulukuussa kun leffa tuli ensi-iltaan. Kuka kuolee ja kenen lapsi pahis on. Ja kuka näkyy vasta leffan lopussa, ilman vuorosanoja. Näytti muuten mielestäni Vesa-Matti Loirilta. Tuon leffan opetushan on ettei kannata tehdä lapsia.

Tein myös sen virheen että join yhden lonkeron. Jo leffan aikana iski "krapula" eli sydän tykytti miljoonaa, pienikin määrä alkoholia aiheuttaa minulle tuommoista. Ja tuon jälkeen alkoivat myös kovemmat kivut. Sattumaako? Taas olisi mielenkiintoista tietää koskisiko ilman alkoholia.

Oli kyllä rankka viikonloppu, sen voi sanoa. Ei meinaisi jaksaa mitään muuta kuin kotona oloa. Mutta sitä se luulosairaus teettää.


Ei kommentteja: