29. helmikuuta 2016

Elokuva: Room

Luin aikoinaan Emma Donaghuen kirjan Huone, ja halusin siksi katsomaan siitä tehdyn elokuvan Room. Oli pettymys huomata Finnkinon sivuilta että ainoana sen paikkakuntana Room ei tule ensi-iltanaan Kuopioon. Onneksi tajusin tarkastaa Kuvakukon ohjelmiston, ja sieltähän Room onneksi löytyi.

Room on saanut lähes yksinomaan ylistäviä arvosteluja. Minuun se ei kuitenkaan iskenyt, enkä edes itkenyt kertaakaan sen aikana. Ainoa syy miksi halusin tämän leffan katsomaan oli sen perustuminen lukemaani kirjaan, aihe ja juonikuvaus ei todellakaan olisi muuten kiinnostanut.

Roomin pääosanesittäjä Brie Larson voitti viime yönä roolistaan Oscarin, mutta mielestäni hänen suorituksessaan ei ollut mitään kovin ihmeellistä. On se jännä että heti jos naisen roolihahmo vaatii meikittömyyttä, niin monen mielestä kyseessä on automaattisesti Oscarin arvoinen esitys.


Hauskinta elokuvassa oli se että siihen oli päässyt jopa Kauniit ja rohkeat. Eniten ärsytti se että leffassa spoilattiin pariinkin otteeseen kirjaa Monte Criston kreivi, jota olen parhaillaan lukemassa.

Ei kommentteja: