12. syyskuuta 2014

Tallinnan risteily Baltic Queenilla

Oli tarkoitus lähteä risteilylle vasta tänä sunnuntaina mutta kaikki A premium-hytit olivat yhdessä vaiheessa varattuina. Viime sunnuntaina pähkäilin kauan lähteäkö vai ei, sillä olin voinut niin huonosti. Tiesin ettei se olisi järkevää. Mutta matka tuli tuli silti varattua, ja aika viime tipassa.

Juna Kuopiosta Helsinkiin lähti maanantaina 8.9. klo 11.25. Ja kyllä hirvitti, junamatkoilla molempiin suuntiin oli tosi huono olo. Ihme kyllä itse risteilyn ajan olin kivuton. Kuulemma istuminen voi saada endo-oireet innostumaan.





Sää oli mainio, ja se olikin osasyy miksi halusin lähteä reissuun nyt. Satamaan rupesi vasta kun oltiin jo takaisin Helsingissä ja melkein junassa, kastua ei tarvinnut juuri yhtään. Ostin Helsingistä itselleni Ruskovillan villatyynyn.

Junamatkalla takaisin Kuopioon laskin minuutteja, hitsi kun ei kestä tuota junassa istumista enää. Koskee mahaan ja selkään, ja oksettaa. Perillä kotona oltiin noin 23.30. Rankka reissu taas kerran ja jalat muusina.

Nyt tuntuu siltä että onko minusta enää koskaan matkalle lähtijäksi. Oikeasti pelotti että tulee jokin päivystystä vaativa juttu vaikkapa väärässä maassa eli Virossa, tai laivalla.

Ei kommentteja: