20. toukokuuta 2013

Sairasta

En tiedä mistä asti tavallinen kuumeeton pikkuflunssa on kestänyt viikon. Hermo meni noin miljoona kertaa kun käännettä parempaa ei vain tapahtunut. Perjantaiyönä alkoi sellainen täysin helvetillinen kurkkukipu. Vielä aamulla siihen auttoi kuuma juoma. Mutta sitten heräsin ennen aamuyhdeksää kovaan kipuun, eikä kuumasta ollut enää mitään apua. Kävin suihkussa kun ajattelin että pitää mennä lääkäriin sairaslomaa hakemaan. Vasta suihkun jälkeen tajusin ottaa särkylääkettä - burana 600mg + panadol 1g, niiden voimalla mentiinkin koko viikonloppu. Eihän ne tietysti vieneet kuin pahimman, sietämättömän kivun pois. Ja jos kuvittelin soittavani töihin olevani kipeä niin eipä olisi onnistunut, sillä perjantaina minulla ei lähtenyt ääntä ollenkaan. Katsoin netistä vinkkejä kurkkukipuun. Käytin niistä vain suolavedellä kurlausta, vaikka laitoinkin jo pakkaseen mehujäitä ja jääkaappiin vodkaa. Viimein sain perjantaina iltapäivällä nukuttua tunnin verran.



Kesä on viimein tullut, mutta minua se on vain vituttanut. Kipeänä silmät eivät kestä valoa ja on niin hiton kuuma taudin takia.



MM-kisojen lopputuloksessa ei vituta niinkään Suomen häviö pronssimatsissa... vaikka olisivat kyllä voineet mieluummin hävitä USA:lle sen 2-0 kuin vasta rankkareiden jälkeen. Eniten vituttaa Ruotsin voitto ja Sveitsin unelman tuhoutuminen. Ruotsi oli kisojen alussa täysi luuserijoukkue eivätkä ansaitse mestaruutta ollenkaan.

Sitten jännittämään jatkaako Saku Koivu uraansa ja jos jatkaa, niin pääseekö Suomen olympiajoukkueeseen. Nelosketjuun, kun pikkuveli on ykkösketjussa ja kapteeni? Voi vittu mitä paskaa.

Ei kommentteja: