13. toukokuuta 2013

Makoilua

Sunnuntai-iltana kurkku kipeytyi ja nenä alkoi vuotaa, eli flunssa iski. Pikkuinen se ainakin toistaiseksi on, mutta minähän en kestä tippuvaa nenää, ällöä. Sain jopa ihan hyvin nukuttua viime yönä, vaikka heräsinkin monta kertaa, ensimmäisen kerran viiden jälkeen. Anaheimin peli oli juuri alkanut ja mietin pitäisikö ruveta katsomaan...

Viime lauantaina oltiin juuri lähdössä bussipysäkille kun astuin vahingossa Tapsan hännän päälle. Se rääkäisi, iski kyntensä jalkapöytääni ja ryntäsi sängyn alle turvaan, muut kissat perässään. Jalkaani tuli kaksi vertavuotavaa haavaa ja sukkahousut kärsivät... Ihme kyllä Tapsa ei pelännyt minua kun tultiin yöllä kotiin. Tuolla baarireissulla hukkasin sinisydämisen Animal Rescue-rannekoruni. Sen lukko oli huonossa kunnossa eli se on pudonnut jonnekin, mutten tiedä minne.

Vappu jäi taas tänä vuonna minulta juhlimatta, vaikka pinkki vappumekko ja -peruukki olivat hankittuina. Join niin paljon vappua edeltävänä lauantaina etten jaksanut juoda vappuaattona kuin vain 2 dl-pullon kuohuviiniä. Oltiin silloin ennen vappua Gloriassa. Pois lähdettäessä sain narikasta väärän takin. Aikamoista sekoilua siinä oli mutta sain lopulta oikean takin. Ja seuraavana päivänä oksensin kolme kertaa. Mutta sehän oli ihan suunniteltu juttu, halusin pitkästä aikaa kunnon humalan. Ajoitus vaan olisi pitänyt miettiä vähän paremmin, ehkä ei ole hyvä vetää täysillä juuri ennen vappua.

Olen katsellut jääkiekon MM-kisoja kannettavalta tietokoneelta sängyssä maaten, selkä kun ei tykkää istumisesta.



Samasta syystä aloin joitakin viikkoja sitten pelata pitkästä aikaa Gamecubella, ensimmäisenä Resident Evil 4:ää. Sen parissa vietin yhtenäkin "biletys"lauantaina kuusi tuntia putkeen. Sitten oli vuorossa Crazy Taxi. Ja viime ajat on mennyt Resident Evil 3:n parissa. Tai lähinnä Mercenariesin...

Jee, Amazing Racen uusi kausi alkaa jo 9. kesäkuuta. Lähetysajaksi tulee aikasempaa paremmin minulle sopiva sunnuntai klo 20. Ja kyseessä on all stars-kausi, eli kilpailijat ovat vanhoja tuttuja.

Yle Areena: Väärällä tavalla terve

Ei kommentteja: