2. huhtikuuta 2013

Paskaa pääsiäisenä


Pitkäperjantaina hajotin kultaisen kaulaketjuni. Katkenneiden ketjujen kokoelmani kasvaa. Uusi maksaisi Suomessa varmaan satasen verran ja Ebayssäkin joutuu pulittamaan vähintään 30 puntaa. Ihanan kallista kulutustavaraa. Ja täysin pakollista, ilman ei voi olla.

Miten iso murheenkryyni voikin yksi kirjaston kirja olla. Sattumoisin tajusin tarkistaa onko kirjasto auki pääsiäislauantaina - no eipä ole. Kirjastontädit eivät millään jaksa tulla töihin kesken neljän päivän ryyppyputken. Päätin sitten viedä pikalainan palautuslaatikkoon - no kappas vaan kun sekään ei ole auki! (ja ihme kyllä arvasin sen) Hyvin kirjasto kerää laittomia myöhästymismaksuja kun kirjojen palauttaminen ei ole mitenkään mahdollista.

Pääsiäislauantai jatkui yhtä vituttavissa merkeissä. Onnistuin laittamaan Veljmiehessä kurkkuun jumboherkkusienien hinnan. Ihmettelin kun kassa teki jonkin korjauksen, ja kuitissa oli jumboherkkusienet korjattu kurkuksi. Vasta seuraavana päivänä huomasin että olin tosiaan punnitessa valinnut herkkusienien hinnan. Miten idiootti ihminen voi olla, noloa. Ja sitä paitsi menin Veljmieheen vain siksi että ostaisin mantelijauhoa. Tajusin vasta bussipysäkillä odottaessani myöhässä ollutta bussia että se mantelijauho unohtui, voihan paskaläjä sentään.

Lauantai-iltana join viiniä ja pelasin, piti kokeilla uutta muistikorttia. Resident Evil 4, easyllä. Heti ensimmäisessä luvussa melkein kuolin kaksi kertaa: kylässä ja 'räjähtelypaikassa'. Vaikka otin pakollisen aggressiivisen lähestymistavan eli menin heti ukon luokse joka heittelee dynamiitteja. Hitto miten minä muka olen joskus päässyt tuon pelin läpi prolla ja vieläpä helposti. Pääsiäismaanantaina jatkoin.

Sunset Beachissa pääsin viimein Megin ja Benin häihin asti. Jotkin asiat ihmetyttävät. Miksi häissä soi Ave Maria, kun Benin kuolleeksi luullun ensimmäisen vaimon nimi on Maria? Miksi ihmeessä Meg olisi valinnut sen biisin häihinsä?! Vai onko se muka täysin pakollinen musiikkinumero katolisissa häissä? Ja mitä kukaan ylipäänsä näkee Benissä? Kaikki SB-fanit tykkää, vaan en minä. Mitäs kivaa Ben onkaan tehnyt viime aikoina? Heittänyt koomatoipilas-Timin alas portaita JA häissään löi Timin tajuttomaksi. TOSI kivoja nuo väkivaltaiset paskiaiset?! Mikä hiton romanttinen sankari ja unelmien prinssi tuokin paskaläjä-Ben muka on?! Kuuluisi vankilaan.

Annie: I was having a private conversation. 
Gregory: With yourself?

Sunset Beachin naurettavimmat juonikuviot (englanniksi, ja virheitäkin on)



Ja tää toinen on Kauniiden ja rohkeiden jaksokuvauksesta:

Liam anoo Hopea palaamaan luokseen, mutta Thomas puolustaa naisen oikeutta olla onnellinen ilman idiootteja.

Sunnuntaina kävin Kuvakukossa katsomassa elokuvan Broken - Särkynyt. Traaginen tarina paskoista ihmisistä. Saako paha palkkansa? En ollutkaan käynyt Kuvakukossa lapsuuden jälkeen. Työttömän lippu maksoi 6,5€ eikä työttömyyttä tarvinnut todistaa mitenkään. Eikä muuten ollut montaa ihmistä näytöksessä.



Ja sitten hiukan vanhempia uutisia:

Vain minä voin onnistua hankkimaan ruuanlaiton yhteydessä palovamman vatsaan. Kaadoin kattilasta vettä pois, kattila osui mahaan ja päällä oli hiukan liian lyhyt paita. A-u-t-s.

Kuvitellun endon kanssa pääsin helpolla monta kuukautta, enkä kyllä ymmärrä miksi. Ja siksi sitten viime kuukausi olikin niin järkytys: Koski, oksetti ja oli vaan niin huono olo, varsinkin jos maha pääsi vähänkään tyhjenemään. Siis järjetön nälkä. Yritin helpottaa kipuja lämpötyynyllä mutta palovamman jälkeen sitäkään ei voinut käyttää.

Etsin netistä tietoa miten keltarauhashormonia voisi lisätä luonnollisesti. Kuulemma Vitex eli Chaste Tree eli Siveydenpuu voisi tehdä sen ja vähentää estrogeeniä eli auttaa endoon. (linkki englanniksi) Pitänee tilata iHerbistä, tosin veikkaan kyllä että saan siitä oireita.

Matti Nykänen + Harri Olli pisti naurattamaan niin perkeleesti. Savon Sanomissa joku kysyikin osuvasti: Shotti vai Sotsi?

Hanna Partanen ei osaa syödä eikä kirjoittaa eikä edes tiedä mitä vhh on vaikka luulee sitä kokeilleensa. Luulee että vhh on proteiinidieetti jolla ei syödä esim. suklaata tai jugurttia. Miksi sitten vedän suklaata joka päivä tällä tiukallakin vhh:lla? Ei voisi olla Hannaa huonompaa mainosta ravitsemusterapeuteille. "Kyllä tuo Partasen blogi on ammatillinen itsemurha. Miten voi ravitsemusterapeutti olla noin pihalla terveellisestä ruuasta?" Miten voikin olla syöminen niiin vaikeaa?

Under the Dome - First Look (video)

Walking Dead-testissä olin tietysti vihaamani Andrea. Arvasin. Nyt on kolmas kausi tuostakin loppu. Eipä voi mitään, suurimman vaikutuksen minuun teki jakso jossa zompparit päästettiin hyökkäämään vankilaan. Muu oli aika lailla shittiä.




Ei kommentteja: