10. huhtikuuta 2013

No more shitty videos?

Olin viisaana tyttönä poistanut palkkalaskelmat sähköpostistani, luullen niitä roskapostiksi. Rupesin ihmettelemään kun palkkalaskelmia ei ole näkynyt, ja vasta sitten muistin että pyysin ne äskettäin tulemaan sähköisinä kun se mahdollisuus viimein tuli. Ja sitten palautui mieleen sähköpostiin tulleet viestit joissa oli lähettäjänä "Palkanlaskenta" ja jotka olin heti vaan surutta poistanut, lukematta. Oops. Eihän noita palkkalaskelmia muuten kovin kovasti tarvitsisi mutta ne pitää lähettää Kelalle kun kerjää rahaa hakee työmarkkinatukea.

Äskettäin tuli kirje Viestintävirastolta. Minulla on muka maksettuna tv-maksua vuodelle 2013, ja saisin palatusta. Ihmeellistä sekoilua, sillä en ole maksanut tv-maksua penniäkään moneen vuoteen. Netin mukaan en ole ainoa jolle on virheellisesti lähetetty tuollainen kirje.

Windows Movie Maker toimii koko ajan huonommin. Jo aiemmin kahden Yölento-videoni kohdalla se ei meinannut haluta tallentaa niitä koneelle. Piti aina sulkea ohjelma ja avata se uudelleen, niin sitten toimi tallennus. Mutta nyt Dexter-videoon ei sekään auttanut. Ei vaan tallentanut mitenkään. Lopulta kokeilin tallennusta dvd-levylle, ja jotenkin ihmeellisesti se toimi. Mutta miten käy seuraavan videon kohdalla? Vituttaisi tehdä hitosti töitä, jos ei sitten saisikaan videota "ulos" ohjelmasta.

Se olikin aika iso urakka, tuo Dexter kausi 7-video nimittäin. Ensin piti konvertoida kaikki kauden 12 jaksoa avi-muotoon, sillä Windows Movie Maker ei halunnut avata mp4-tiedostoja. Sitten videoon päätyikin kohtauksia peräti 11 jaksosta. Parin viime videon kohdalla on käynyt niin että olen lopettanut tekemisen heti saatuani ensimmäisen luonnoksen valmiiksi - eli videosta version jossa musiikki ja video ovat yhtä pitkät.

Miten voi kardiologi olla näin pihalla? Ei tiedä edes sitä että triglyarvo kertoo siitä miten paljon elimistö muuttaa hiilareita rasvaksi. Runsasrasvaisella ja vähähiilihydraattisella ruokavaliolla triglyt ovat lähes nollassa.

"Ainakin muutama vuosi sitten lääkärikoulutukseen liittyi pakollisena ravitsemustietoutta yhden opintoviikon verran ja tiettävästi kurssimateriaalina oli Leipätiedotus ry:n ja Diabetesliiton kustantama materiaali."

Sugars and cancer

Homokirja Lover at last USA:n myydyin Ja sen kirjan sainkin viimein käsiini tänään!



Tänä keväänä kannatti hakea opiskelemaan ravitsemustiedettä. Hakijoita lähes tuhat, aloituspaikkoja 30. Sisäänpääsyprosentti noin 3. Lääkikseenkin pääsee noin 10%.

2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

mitä ohjelmaa muuten käytät siihen videoiden muuntamiseen muodosta toiseen? olen kyllä joitakin käyttänyt mutta aina olisi kiva tietää muita vaihtoehtoja että voisi vähintään koittaa olisivatko parempia...

Bella kirjoitti...

VirtualDub oli nyt käytössä.