24. marraskuuta 2011

Voin hinta on noussut 54 prosenttia

Lidlissä puoli kiloa voita maksoi aiemmin 1,85e ja nyt 2,85e. Kerralla euron nousu. S-marketissa voi maksaa nyt 2,25e joten rohmuan voini jatkossa sieltä. Lisäksi Lidliin oli tullut rajoitus, voita saa ostaa vain kaksi pakettia! Elämme siis ruokasodan vuoksi todellista pula-aikaa. Eipä tullut pieneen mieleenikään että karppauksen suosion nousu voisi aiheuttaa jotain tällaista. Ja pahempaa on vielä tulossa, jossain on jo voin loppumisen lisäksi ollut pulaa kermastakin ja punaisesta maidosta.


Veljmies huijaa

K-kaupoissa oli euron päivät, paljon tuotteita eurolla. Kappas vaan kun kyseiset tarjoukset eivät olleet voimassa Veljmiehessä! Pitäisi todellakin valittaa asiasta ylemmälle taholle, sillä tuollainen yksittäisen kaupan sooloilu ei tietenkään ole mitenkään sallittua. Törkeää asiakkaiden huijaamista. Kävin sitten samantien K-lähikaupassa ja kappas vaan kun siellä kaikki tarjoukset olivat juuri niin kuin pitikin. Veljmies vituttaa nyt niin paljon että olen äänestänyt jaloillani.

Asiaan ei ollenkaan liittyen

"Pikkujouluaika lähestyy joten eiköhän mekin aloiteta uusi villitys, nimittäin hörppäys: Juo mitä haluat, niin paljon kuin haluat. Hörppäät vain pikkusen enemmän, pikkusen pitempiä ryyppyjä, pikkasen nopeammin, niin läskit lähtee ku syömisestä ei tuu mittään. Tee sama päätös kuin minä tänään ja aloita hörppääminen!" varastettu jostain

Ei kommentteja: