1. marraskuuta 2011

Halloween 2011

Ostin jokunen viikko sitten Tiimarista pinkin Halloween-pääkallon. On se niin hauska että oli pakko saada. Alla on sydämenmuotoinen tassukuvioinen candy dish Animal rescuelta. Mahtui juuri sopivasti. Ja saapui juuri sopivasti. Tuli perjantaina kaksi pakettia Animal rescuelta. Postiljoonin piti tuoda ne erikseen ja hakea vasta sitten rapun varsinaset postit.



Armaassa oli hitosti porukkaa kuten tavallista. Vain pieni osa oli pukeutunut Halloweenin kunniaksi. Erään tyypin asusta mieleeni tuli Resident Evilin Hunk, kaasunaamari päässä... En ihan kehdannut kysyä olinko väärässä.

Iskipä sitten halu pukeutua joskus Halloweenina Claire Redfieldiksi... Ebaysta löytyi Clairen koko RE2-asu, maksaa vain muutaman satasen. Ja tämä Made in heaven-liivikin maksaa yksinään satasen! Buu. Muutenhan asun osaset voisi kai saada kasaan suht helposti, mutta tämä liivi on kai se vaikein juttu. Ja olisihan se toinenkin vaihtoehto eli Clairen Code Veronica-asu, joka olisi helpompi siinä mielessä että alaosana on ihan siniset tavisfarkut. Mutta minä tykkään enemmän Made in heavenista kuin Let me livestä... Ja joku Clairemainen peruukkikin pitäisi sitten olla.


Tanssin pari biisiä yksin kun kaveri oli vessassa. Ensimmäistä en edes muista, mutta toinen oli Movetronin Romeo ja Julia. Se minun on aina pakko tanssia...

Taksijonoja oli jo kahden aikaan. Siis mitä hittoa? Onko jo nyt muka joku pikkujouluaika? Kylläpä kesällä oli kivaa kun baareissa oli väljää. Nyt vaan ryysistä kaikkialla... Missä ne ihmiset oikein ovat kesällä? Satamassa? Terasseilla?

Kun tulin kotiin tapahtui suuri katastrofi: Olle pääsi rappukäytävään. Outoa että se oli oven raossa kyttäämässä juuri silloin. Yleensä tuollaista tapahtuu vain silloin kun tulen aamulla töistä kotiin, eikä sitäkään ole tapahtunut viikkoihin. Mutta silloin olen varautunut, nyt en. Enpä voinut kännipäissäni muuta tehdä kuin todeta että "voi paska". Menin käytävään pyydystämään Ollea. Onneksi se oli niin järkyttynyt käytävän erilaisuudesta vanhaan asuntoon verrattuna että halusi heti omaehtoisesti takaisin kotiin. Vaikkakin ensin vähän kuikuili alas kaiteiden välistä. Eli ei tarvinnut yrittää saada karkaavaa kissaa kiinni.

Heräsin sunnuntaiaamuna "vasta" kahdeksan jälkeen. Pettymys oli suuri kun tajusin että kello onkin tunnin vähemmän..

Ennen Halloweenia tajusin että voisin joskus silloin pukeutua siksi mitä olen aina halunnut eli Scarlett O'Haraksi. Kauhuasu kun ei ole mitenkään pakollinen, vaikkakin kenties ehkä parempi... Katselin viikolla ensimmäistä kertaa millaisia pukuvaihtoehtoja siihen olisi netissä tarjolla. Yllättäen (not) nekin mekot maksavat satasia. Jos siis haluaa kopioita niistä joita Scarletti oikeasti pitää elokuvassa päällään. Ja minähän olen aina halunnut pukeutua nimenomaan vannehameeseen eli sellainen pitäisi olla. Joo, olisin todellakin näky jota kaikki tuijottaisivat. Tajusin myös sen miten epäkäytännöllinen sellainen vannehame olisi. Pelkästään vessassakäyminen olisi aika mahdotonta. Alemmassa on hoop eli vannehame.



No onpahan tässä ainakin aikaa... miettiä seuraavan vuoden Halloween-asua. Ehkäpä ainakin jotain uutta ja erilaista?


2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

http://punanaamio.fi/

Tuolla ihan kivoja jutskia ens vuodelle :)

Bella kirjoitti...

Tuolta tuli ostettua ensimmäiset Halloween-vermeet joskus vuonna 2005. Nykyään tilaan ulkomailta laajemman valikoiman ja halvempien hintojen vuoksi.