22. maaliskuuta 2011

Keilausta Rauhalahdessa

Perjantaina käytiin huonekalukaupoilla. Ja vasta maanantaiaamuna uudella matolla oli kissan oksennus. Ostin vain todella halpoja alennusmattoja. Kallein oli Askon sängynvierusmatto 15e, norm. 40e. Sotkan matot 7.50e (25e) ja 13.50e (45e). Kissat olivat heti innolla raapimassa uusia mattoja. Varsinkin Olle tykkäsi. Kyllä, minulla on uusi kamera ja se jopa toimii.


Lauantaina käytiin keilaamassa Rauhalahdessa. Läheskään kaikki radat eivät olleet edes täynnä pahimpaan ruuhka-aikaan. Paikassa ei ole vielä a-oikeuksia joten jouduin juomaan jotain todella pahaa siideriä, olisikohan ollut mansikka-raparperi. Mutta Rauhalahti vaikuttaa kivemmalta keilauspaikalta. Pallotkin olivat kevyempiä ja palvelu yksilöllisempää. Itse keilaus meni kyllä molemmilta aika lailla päin persettä. Miksiköhän? Hmm... Tein tasan kaksi kaatoa ja ränniin meni aika monta kertaa.

Keilailun jälkeen lähdettiin etsimään lähimpää bussipysäkkiä. Taidettiin tosin kävellä sen ohi, ja päädyttiin vasta seuraavalle. Kun bussi sitten tuli viitottiin innolla sitä pysähtymään. Ja mitä teki bussi? Kääntyi edellisestä risteyksestä ihan muualle! Noloa. Sherry soitti miehelleen että tule hakemaan. Ja noin sekuntia myöhemmin mies ajoi paikalle! Aikamoisen hyvä onni että sattui olemaan juuri kohdalla.

Ja minne ihme paikkaan oikein päädyttiinkään? No tietysti sinne minne aina aikaisemminkin eli Onnelaan. Siellä ei pitänyt olla enää 90-luvun bileitä alakerrassa, mutta olipa sittenkin. Tosin vain noin puolikkaat. Ei tanssittu kovin paljoa.

Kotona olin kaiketi joskus yhden jälkeen. Mitään krapulaa ei ollut. Tosin heräsin tietysti aamulla aikaisin, ja iltapäivällä sitten uni maistui.

Tänä talvena ei ole ollut vielä yhtään flunssaa. Viime talvena oli se normaalit kaksi. Onko kyse vain onnesta vai d-vitamiinista? Lauantaiaamuna yritti flunssa iskeä. Otin sitten d-vitamiinia, sinkkiä, c-vitamiinia ja... alkoholia. Ei ole sitä flunssanpoikasta sen jälkeen näkynyt. No ehkä se olisi häippäissyt muutenkin.

Lidlistä löytyi pekonisipsejä, joissa ei ihme kyllä ole mitään ylimääräistä paskaa eli esimerkiksi perunaa, sokeria tai viljoja. On vain pelkkää sikaa ja suolaa. Harmi etteivät kuuluu pysyvään valikoimaan. Pitää hamstrata lisää kun tulee seuraavan kerran erä myyntiin.

Lidlissä on muitakin hyviä tarpeeksi vähähiilihydraattisia tuotteita. Esimerkiksi porsaanlihakastike (gulassi), hiilareita vain 3.4g/100g. Sekä curry-kanakastike, jota harmi kyllä on saatavilla vain joskus.

Joitakin viikkoja sitten Lidlissä olisi ollut myynnissä ihana kissa-pussilakana, mutta enpä jaksanut.


Pitää kai pyörtää pyhät pahat puheeni. Sain sähköpostiini ilmoituksen että Latz lahjat-tililleni on lisätty 50 pistettä, joten systeemi toimii sittenkin. Pistin heti tilaukseen Latz-kissanhuovan. Ei sillä että kissat sitä käyttäisivät, vain karvankerääjä siitä tulee.

Tänään tiistaina katsoin viimein Teho-osaston jakson jossa Lucy kuolee, olin hiukan lykännyt sitä. Itkin. Muutamaa päivää ennen näin jo unenkin jossa yritin kertoa Lucylle uhkaavasta vaarasta. Tietenkin turhaan.

Superkuu.

Ei kommentteja: