10. helmikuuta 2009

Tavarameri avattu

Tänään sain jopa hoidettua muutaman homman. Vein postiin Kelan kirjeen ja huutis-kirjan. Jotenkin vaan tuntuu siltä että Kela tulee vielä pyytämään lisäselvityksiä lisäselvityksiin. Pitähään sitä maksimoida vittuilu. Sokoksella Kuopion liikenteen lipunmyynti oli remontin takia muuttanut paikkaa, piti hetken aikaa etsiskellä. Onneksi en mennyt sinne eilen kun Madonna-lippuja jonotettiin. Kirjastosta hain sen Petos lautasella-kirjan. Sitä tuli jonotettua vain muutama kuukausi. Taitaa olla pakko yrittää ehtiä lukea kuukaudessa, jos vielä muitakin varauksia on.

Kirppari Tavarameri on näköjään nyt sitten avattu. Milloin lie, en tiedä. Vain muutamassa pöydässä oli tavaraa, muuten oli tyhjää täynnä. Ostajia oli jopa paikalla kourallinen. Niinköhän ottaa tuulta alleen tuo paikka. Mainostus on ainakin ollut todella minimaalista.

MTV3 tuli ilmeisesti järkiinsä, kun sen ohjelmatietoihin ilmestyivät Teho-osaston puuttuvat kaksi jaksoa. Tosin mitään infoa niistä ei vielä ole. Ja taas tekstiä sivuiltani on varastettu jonnekin, argh.

Ei kommentteja: