28. helmikuuta 2009

Kipeä perse

Tuli sitten kaaduttua tänään. Suoraan häntäluun päälle. Sattui imakasti ja sattuu. Voipi olla häntäluu murtunut. Saa nähdä paheneeko kipu vielä. Lääkäriin on kaiketi turha mennä, tuolle kun ei voi tehdä mitään vaan paranee itsekseen. Tuli vaan ensimmäisenä mieleen Simpsoneiden jakso, jossa Bart murtaa häntäluunsa. Siihen laitetaan kipsi ja Bart joutuu pyörätuoliin... Hassua sillä juuri istuminenhan se on pahinta.

Huomasin eilen että Amazonissa on Teho-osaston kausi-dvd:t mielettömän halvalla, vain reilut 11 euroa/kpl. "Vain" 78% alennus. En oikein ymmärrä miksi. Luulin sitä paitsi että vasta yhdeksän ensimmäistä kautta on ilmestynyt, mutta tuolla on jo melkein kaikki.

Tilasin heti kaksi ensimmäistä kautta. Pitää vielä miettiä mitä muuta tilaisi. 12. kauden haluan ainakin. Pitää nähdä onko ekstroissa Neelan ja Gallantin häät. Ne kun kuvattiin mutta ei näytetty jaksossa. Mikä on mielettömän huutava vääryys. Varsinkin kun miettii sitä että Abbyn ja Lukan hääjaksosta tehtiin erikoispitkä. Mikä perkeleen kultapari...

Hiihdon mm-kisoja en ole katsellut ollenkaan. Ahonen kun meni lopettamaan... Kuulemma Suomi on voittanut hiihdosta paljon mitaleja. Ja minähän en voi ajatella muuta kuin että dopingia, dopingia... En usko puhtauteen. Sai Suomi mitalin miesten viestistäkin, ja sanottiin ettei sitä ollut tapahtunut miljoonaan vuoteen. Paitsi että tapahtui... Lahdessa 2001... Olin odottanut sitä niin kauan ja olin niin onneni kukkuloilla... ja sitten...

Mäkihypyssä toivoin vain ettei ***** Harri Olli saisi mitalia. Ensimmäistä kisaahan hän johti ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta tippui sitten rutkasti. Tunsin syyllisyyttä vahingonilostani. Lehdessä oli otsikko "Voi, Olli" ja luin sen "Voi, lol". Lol indeed... En tajua miksi äitini puolustaa Ollin kusipäistä käytöstä. "Kun se on niin nuori..." Paskat se mikään nuori on, jo 24-vuotias. Luulisi jo osaavan käyttäytyä, mutta ei.

Jaana Pelkonen suuttui Facebook-mainoksesta. Harmi vaan ettei kyseinen mainos ole mikään Facebookin yksinoikeus vaan sitä mainosta on kaikkialla, erityisesti Googlen mainoksissa. Siis tässäkin blogissa. Ja niissä mainoksissa näkyy paljon muitakin julkkiksia.

Kyseiset älykkyystestit ovat täyttä huijausta. Jos olet niin tyhmä että lähetät testin tuloksen saadaksesi puhelinnumerosi, alat vastaanottaa maksullisia viestejä. Niihin ei tarvitse edes vastata, puhelinlaskua kertyy silti ja rutkasti.


Itse olen alkanut kyykyttää kyseistä huijarifirmaa klikkaamalla heidän mainoksiaan aina kun niitä jossain näen. Näin he joutuvat maksamaan mainosten klikeistä mutta eivät itse saa penniäkään kun en tietystikään puhelinnumeroani heille anna.

Joku ansaan mennyt idiootti kertoi laittaneensa vahingon kiertämään: Etsii Enirosta satunnaisia numeroita ja laittaa niitä tuolle firmalle. Voi tyhmyyden huippu. Yrittäkää nyt etsiä ne aivot perseestänne!

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi