23. helmikuuta 2009

Myssykissa

Tänään oli taas astetta ikävämpää kun yritin palauttaa pulloja Veljmieheen eikä kone toiminut. Yli kymmenen minuuttia jaksoin odottaa mutta luovutin sitten ja läksin kirpparille. Myöhemmin menin takaisin ja kone jopa toimi. Aina kun yritän palauttaa pulloja minne vaan niin koneet on paskana. Menee hermot.

Tavarameressä oli yllättäen taas tyhjempää, rutkasti tyhjiä pöytiä. Taisi loppua avajaisviikon pöytävuokra puoleen hintaan-tarjous. Jono kassalle oli hirveä mutta jaksoin silti ostaa 50 sentin vaatteen. Citypörssissä oli enemmän porukkaa. Ostin ihanan kissa-taulun 3 eurolla.

Mäkkäristä ostin grillattu kana-salaatin ja kaksi Big Mac Jr-hampurilaista. Ei taida El Macoja olla ennee. :(

Tuli todettua että systeemi toimii. Tänään tuli Pointshopista ilmaiseksi tilaamani dvd Sekaisin Marista. Ilmainen tavara kelpaa minulle aina. Olin tuonkin leffan meinannut ostaa monta kertaa mutta onneksi en niin tehnyt. Mietin pitäisikö tilata myös Ice Age kun pisteet riittäisivät siihenkin.

Luin eilen loppuun kirjan Pimeyden kukat. Pitäisi jaksaa huomenna käydä lähikirjastossa kun tuon kirjasarjan seuraava osa Koston terälehdet olisi siellä. Sittariin asti en taida jaksaa vaikka pitäisi saada sen Mustista ja mirristä lisää palloja Tapsalle. Enää kaksi on jäljellä. Huomenna teen pitkästä aikaa täytettyjä paprikoita, ostin tänään ison säkin vihreitä paprikoita.

Eipä näy Kelan rahoja. Mitähän ne on nyt keksineet? Pitäisi jo hakea tammikuunkin työttömyyskorvausta mutta ei ole joulukuunkaan tullut. A-r-g-h.

Uskaltauduin viimein rekisteröitymään Ebayhin. Saa nähdä mitä siitä seuraa. Tuli jo ostettua Rachael Hale ja Guiness (alla) tavaraa. Olen täysin hurahtanut Rachael Halen kissakuviin.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi