7. helmikuuta 2009

Jotain

Laitoin Kelalle työmarkkinatuki-hakemuksen kaksi viikkoa sitten. Normaalisti rahat tulevat muutamassa päivässä, nyt ei ole kuulunut mitään. Sähköisessä asiointipalvelussa hakemusta ei ole kirjattu edes saapuneeksi. Todella outoa, sillä laitoin hakemuksen suoraan Kelan laatikkoon eli posti ei ole voinut mokata. Mitä lie hakemukselle tapahtunut? Sitä on varmaan käytetty vessapaperina.

Veljmiehestä sai tänään ilmaisia Twiningsin teenäytteitä. Mulle heti! Kolme erilaista vihreää teetä ja yksi pussi valkoista teetä. Sen sanotaan olevan vihreääkin terveellisempää muttei kyllä maistu miltään. Suosikkiteenihän on juuri Twiningsin vihreä tee + sitruuna. Nam.

Sherryn kissat ovat olleet todella kipeinä. Pahimmillaan Bella oksensi verta. Uusi tanskalainen kissa toi ilmeisesti pöpön mukanaan. Mutta ovat onneksi jo terveitä.

Vaihdoin tänään kissoille ensimmäisen kerran erilaista kissanhiekkaa. Tähän asti olen käyttänyt vain Lindo Catia. Äskettäin tilasin Zooplussalta kovasti kehuttua ja hajustettua Extreme Classicia. On todella hienojakoista Lindoon verrattuna ja siksi paljon vaikeampi siivota. Ajattelin ettei tuo hiekka kissoille kelpaa mutta Olivia ainakin testasi heti.

Kissat toimivat aina samalla tavalla kun pesen niiden laatikon. Rakastavat kloorin hajua... Olivia kiemurtelee innoissaan eteisen lattialla, ei uskalla tulla vessaan asti. Tabitha hyppää heti vastapestyyn astiaan eikä lähde pois vaikka nostan astian ilmaan.

Sheban sivuilta saa ystävänpäivälahjaksi ylellisen tarjoiluastian - tai mahdollisuuden voittaa Sheba Luxuries -tuotepaketti. Ottaisin kyllä mieluummin ne ruuat...

Tabitha Iltasanomien sivuilla. Oliviaa en ole vielä jaksanut lisätä.

MTV3 aikoo esittää ensi torstaina Teho-osastosta väärän jakson.

Rupesin viimein pelaamaan Resident Evil 2:n Gamecube-versiota. Arrange-modea eli heti alussa on kaikki erikoisaseet loppumattomilla ammuksilla. Kivaa... ja tarpeeksi helppoa minulle. Tosin kuolin Sherrynä pikkuötököihin viemärissä, argh. Läpi meni silti ensimmäinen skenaario, vaikka Clairekin kuoli Williamiin. 2 tuntia ja arvosana C.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi