29. maaliskuuta 2008

Kalpa is da champion!!11 Kalpan A-nuoret voittivat Suomen mestaruuden. Harmittaa tietysti etten ollut paikan päällä sitä ihmettä todistamassa. Ensimmäisessä loppuottelussa meitä oli katsomossa kaikki kolme sisarusta ja äiti. Toisessa kotiottelussa joukko oli supistunut kolmeen ja nyt viimeiseen ratkaisevaan otteluun äiti joutui menemään yksin. Työt estävät minulta aina kaiken hauskan, pitäisi varmaan irtisanoutua.

Tänään yleisöä on kuulemma ollut yli 5000. En tajua miten se on mahdollista, sillä viimeksi oli 4600 eivätkä kaikki silti mahtuneet katsomoihin vaan joutuivat olemaan käytävillä.

27. maaliskuuta 2008

Testaa henkinen horoskooppisi.


Ja oikeastihan minä olen rapu.
Näin viime yönä unen jossa pikkuinen Bella-kisuli oli kuollut... Pennut eivät voi hyvin. Niillä on ollut paha ripuli jo kuutisen päivää. En tule saamaan Oliviaa 5.4. Pelottaa pentujen puolesta.

Toissayönä sain astetta pahemman kauhukohtauksen. Ei tästä elämästä tule mitään hirveän kuolemanpelkoni kanssa. Ja nyt taas ei henkikään kulje joten sydän ottaa oiretta. Ja pyörryttää. Tietysti juuri työputken alla.

Ostin NetAnttilasta kengät. Kuljin pitkään reikäisillä Citymarketista ostetuilla kengillä jotka eivät siis kestäneet edes yhtä talvea. Työnantaja saisi kyllä tarjota työntekijöilleen kenkä-edun. Palkkaan nähden investoinnit kenkiin ovat giganttiset.

Pääsiäiseksi lainasin Hubihubista Sims2-pelin Gamecube-version. Se peli jäi suurelta osin pelaamatta kun latasin pc:n Sims2:een teiniraskaus-hackin ja innostuin pikkuisen liikaa... Hyvin on Kolesterolimyytti-kirjan lukeminen edistynyt lataustauoilla.

Tänään on siis torstai ja Teho-osasto jatkuu. Eikä kiinnosta yhtään... Viime lauantaina ja tiistaina tuli käytyä jääkiekko-otteluissa. Kalpan A-nuoret pelaavat mestaruudesta. Jo tiistaina olisivat voineet varmistaa voiton mutta menivät häviämään ottelun jota johtivat jo 4-1. Damn ja arse sentään. Tänään on taas ratkaisun paikka vieraissa.

Voitin taas nettikilpailussa, tällä kertaa dvd-leffan Beatrix Potter - taiteilijaelämää.

Janne Ahonen ilmoitti eilen lopettavansa uransa. Heti tuon lehdistötilaisuuden jälkeen sivujeni kävijämäärät pomppasivat ja lopulta kävijöitä oli kolme kertaa enemmän kuin normaalina päivänä. Ja tänään sama tahti jatkuu...

Tänään viimein uskaltauduin katsomaan videoita tuosta lehdistötilaisuudesta... Paitsi ettei flashi toiminut taaskaan joten en mitään nähnyt. Ainut video joka toimi oli sekin äänetön. Noh, ehkä joskus...

Hirveä marsukuume on taas. Se on ollut jokakesäinen vieras monta monituista vuotta... Pakko muuttaa Nikun kaksioon. Vuokra olisi pienempi ja neliöitä olisi puolet enemmän. Tahdon marsut nimeltä Mimosa ja Aurora... ja poikasia. Makkarista teen marsujen huoneen, en laita sinne edes sänkyä. Yeah... dreams, I has dem.

Tässä mä makoilen tassu pistorasiassa... Recharging myself, you know.

20. maaliskuuta 2008

En jää kaipaamaan/Arcadio

Taas heräsin ja jotain varmaan söin
kai lehdet luin ja saatoin nauraakin
Mä yksin jäin, tyydyn kohtaloon
on hyvin näin kun vapaana oon

Kaipaamaan en jää ollenkaan
ja unohtaa sut aion kokonaan

vaan toisinaan mietteet vallan saa
missä oletkaan, voitko mut unohtaa

En jää kaipaamaan

vaikka tähdet ja kuu katoaa
en jää kaipaamaan
vaikka sinua koskaan en saa

Valon sain vain hetkeks pimeyteen
se katoaa, jään taas tyhjyyteen
päivät nään, en voi käsittää
jos elämää on uneni tää

Olenko vain muisto sulle
pelkkä hetki sulle
sä meet mut ikuisuus jää...

17. maaliskuuta 2008

En tiedä kumpi tässä on, Olivia vai Rätsetti.

Millisekuntia ennen kuin Bella höyhenen himossaan tippui takaperin sängyltä.


Veljekset... siskokset kuin ilvekset.



HaHAA.


Tiikeri-Bella ihmettelee paparazzi-kaimaansa.


14. maaliskuuta 2008

Tänä aamuna matkalla suuhygienistille iski oksettava olo. Syynä ei kuitenkaan ollut jännitys vaan se mitä söin. Parkkimittarin luona seisseellä miehellä oli vain kymmensenttisiä kun olisi tarvinnut 20-senttisen, annoin sellaisen hänelle.

Suuhygienisti oli mielettömän mukava. Yllättäen lasku oli vain 30e, hirmu halpaa. Sain vielä kaupan päälle hammaslankaa, suuvettä ja hammasharjan.


Yllättäen reseptini oli uusittu joten sain apteekista lääkettä. Eläinkaupasta ostin Olivialle ruokaa. 5.4. on päivä jolloin sen saan. Tabithalle ostin lempipallonsa jolla se jaksoi leikkiä tuntikausia. Pitäisi pistää kissanruohot kasvamaan tulevan pääsiäisen kunniaksi.

Kotona nukkuessa iski kurkkukipu. Toivottavasti en saanut mitään viirusta.

4. maaliskuuta 2008

Kissakuvahaaste 58: Laatikko

Kissakuvahaasteen aiheena on tällä kertaa laatikko. Tämän kuvan olen julkaissut blogissa aiemminkin. Laatikko on ainakin tarpeeksi iso pesä Tabithalle. Pari päivää sitten kisu repi laatikosta irti teippiä ja oli ihan paniikissa kun sen palanen tarttui tassuun kiinni.

Siis miten ihmeen vaikeaa voi olla saada aika hammaslääkärille? Yhdestä paikasta tarjosivat aikaa kuukauden päähän. Ja nyt on kyse yksityisistä paikoista. En tajua. Toivotonta.

Tämäkin päivä sai hyvän alun kun näköjään Lidlissä veloittivat kolme pakettia pekonia vaikka ostin vain kaksi. Perkele. En ikinä jaksa tarkastaa kuittia kaupassa, mutta näemmä pitäisi. Yrittävät huijata, kakkapäät. Eipä Lidlissä käyminen muutenkaan halvemmaksi tule. Sieltä kun tulee ostettua paljon tavaraa jota ei muualta ostaisi.


Yhden käyttökokemuksen jälkeen on todettava ettei Paras Ystävä pärjää lonkerolle. Yhden lonkeron avulla lihakset rentoutuvat paljon paremmin.

Olen huomannut että aina kun jokin asia vituttaa automaattinen reaktioni on shoppailla. Yleensä tosin netissä. Eilen meni yli 170e.

Eilen juttelimme äidin kanssa veljeni tilanteesta ja kerroin hänelle siitä kun meinasin itse "tulla hulluksi". Se on maailman pelottavin tunne kun heiluu aivan siinä mielenterveyden rajoilla eikä voi tehdä mitään estääkseen sekoamista. Myöhemmin tajusin että jos olisin tuossa tilanteessa "järkeni menettänyt" se olisi varmaankin ollut ns. hermoromahdus.

Äiti tietysti kauhistui paljastuksestani ja paasasi taas siitä miten on totaalisesti epäonnistunut lastensa kasvatuksessa. Just joo. Täysi marttyyri tuo tyyppi.

3. maaliskuuta 2008

Tänään on ollut oikein paska päivä. Ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan.

Aamulla Sherryltä tuli viesti joka todennäköisesti tietää ystävyytemme loppua tavalla tai toisella.

Soittelin huvikseni terveyskeskukseen ja sainkin heti ajan. Se tiesi aikamoista äkkilähtöä. Oli ihan hilkulla etten olisi unohtanut kännykkää kotiin.


Lääkärikäynti olikin sitten täysin arsesta. Onhan se todella harmittava juttu että omalääkäriksi osuu ammattitaidoton idiootti. Huokaus. En sitten tiedä jaksanko mennä yksityiselle.

En voi ymmärtää ihmisten auktoriteetti-uskovaisuutta. Monelle lääkärin sana on raamattu ja laki. Heidän mielestään lääkäri on aina oikeassa vain siksi koska sattuu olemaan lääkäri. Esimerkkinä ruokavalio-asiat. Jos lääkäri sanoo leivän olevan terveellistä, niin sehän pakosti on?

Kun vuosia sitten kävin kolmella eri lääkärillä selkäkipujeni vuoksi, jokainen heistä antoi eri diagnoosin. Miten siis on mahdollista että lääkäri on aina oikeassa? Hirvittää ajatella miten huonoissa käsissä ihmisten henget ovat. Kuolemaan johtavia hoitovirheitä tapahtuu koko ajan. "Mee kotiis, et sä kipee oo", ja kohta se ihminen löydetään kuolleena.

Odotushuoneessa ollessa pomo soitti ja kysyi töihin. Kieltäydyin. Pomo oli kovasti pahoillaan siitä etteivät oikein ole pystyneet tarjoamaan minulle enemmän töitä. Lupasi vähän katsella parannusta. Minkäs teet sille että olen kovin rajoittunut ihminen. Olisi tosin pitänyt tajuta sanoa pomolle yksi asia, damn. No ensi kerralla sitten?


Minulla oli melkein kaksi tuntia aikaa ennen hammaslääkäriä. Ensin suuntasin luontaistuotekauppaan jossa tiesin olevan jaossa kaupanpäällinen. Ostin mm. viimein itselleni sen Parhaan Ystävän josta olen jo vuosia haaveillut. Elikkäs mikroon pantavan kauratyynyn jolla voi lämmittää kipeitä hartioita.


Sokokselta mukaani tarttui mm. Dailyn erinomaisen halpaa jalkakylpysuolaa. Saapa nähdä onko se mistään kotoisin. Yläkerrasta ostin sivuverhon puoleen hintaan. Kyllä, vain yhden verhon. Kuka muka kahta tarvitsisi? Alkossa ei kysytty papereita, nyyh. Törkeää.


Kultajousesta ostin taas kynttilän äidille, tällä kertaa pääsiäis-aiheisen. Carlsonilla oli porukkaa kuin pipoa tarjouspäivien takia. Ostin itselleni vielä yhden kissamukin. Nyt minulla on ne kaikki kolme erilaista. Horoskooppimukeja ei ollut taaskaan rapuja. Ei niitä ole ikinä ollut.


Kontissa olisi ollut ihana taivaansininen hame, mutta liian isoa kokoa. Kontissa ollessa puhelin soi. Hammaslääkäristä soittivat että aikani on peruttu. Eipä pikkuisen vituttanut ja vituta. Olin palloillut kaupungilla ihan turhaan. Olivat soittaneet ja laittaneet viestiä aikaisemmin mutta en tietenkään kuullut.

Soitin sitten samantien veljelle ja kysyin lähetääks nyt eläinkauppaan. Kävin odotellessa Mutsissa ja mirrissä. Ostin sieltä tavaraa jota tiesin ettei Lemmikkiasemalla ole.

Lemmikkiasemalta oli tarkoitus ostaa tietynmallinen hiekka-astia uudelle kissalle, mutta eipä niitä ollutkaan. Kuten ei oikein myöskään kissan kantokasseja. Ei ollut edes koreja joten en voinut rohmuta ruokaa. Ostin uudelle kisulle vaaleanpunaisen kitten-ruokakupin ja siniset valjaat.


Osallistuin lauantaina Lemmikkiaseman kilpailuun, jossa on pääpalkintona 3kk:n kissanruuat. Paluuviesti oli ruotsinkielinen :O Silti tajusin siitä ettei voittoa herunut. Tänään tulikin sitten korjausviesti ihan suomeksi ja tieto siitä että olin sittenkin voittanut lohdutuspalkinnon. Vaa'an jolla on tarkoitus punnita KOIRAN ruokia. Oikein kätevää, nyt voin punnita huutis-myyntini.

Sitten käytiin vielä Maksi-Makasiinissa, minä ekaa kertaa. Valheellista mainontaa että se olisi halpa paikka, lonkerokin oli kalliimpaa kuin Veljmiehessä. Ostin silti tavaraa lähes parillakympillä, mm. kosteusvoidetta joka oli puolet halvempaa kuin muualla. Maksissa törmättiin myös serkkuun.

1. maaliskuuta 2008

Tänään olisin voinut kaupassa ruveta halutessani varkaaksi. Ostin kaksi jääkaappimagneettia. Laitoin ne kiinni toisiinsa että olisi helpompi kuljettaa käsissä. Arvasin jo siinä vaiheessa että ehkä kassa ei huomaisi että niitä on kaksi. No ei huomannutkaan. Sanoin silti kilttinä tyttönä että huomasitko siinä olevan kaksi. Olisin voinut saada kaksi magneettia yhden hinnalla jos olisin ilkiö. Onneksi en ole. Muutenkin oli onnistunut reissu, löysin aletavaraa josta tosin osa meni harakoille kun kisu innostui kotiin tultuani leikkimään.

Veljmiehestä ostin kokonaisen broilerin, joka oli kyllä tosi kitukasvuinen tällä kertaa. Siitä sitten kisun kanssa tapeltiin.

Apteekissa ei toiminut Visa electron. Oli isot plakaatit siitä. Harmitti käyttää käteistä kun säästän sitä hammaslääkärireissua varten. Se on tiedossa maanantaina.

Sherry on tänään muuttanut naapuriini. Saa nähdä mitä muutoksia se tuo tullessaan. Käyn joka päivä moikkaamassa Oliviaa? Ainakin säästyy rahaa kun voi tulla baarista kotiin samalla taksilla.