3. maaliskuuta 2008

Tänään on ollut oikein paska päivä. Ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan.

Aamulla Sherryltä tuli viesti joka todennäköisesti tietää ystävyytemme loppua tavalla tai toisella.

Soittelin huvikseni terveyskeskukseen ja sainkin heti ajan. Se tiesi aikamoista äkkilähtöä. Oli ihan hilkulla etten olisi unohtanut kännykkää kotiin.


Lääkärikäynti olikin sitten täysin arsesta. Onhan se todella harmittava juttu että omalääkäriksi osuu ammattitaidoton idiootti. Huokaus. En sitten tiedä jaksanko mennä yksityiselle.

En voi ymmärtää ihmisten auktoriteetti-uskovaisuutta. Monelle lääkärin sana on raamattu ja laki. Heidän mielestään lääkäri on aina oikeassa vain siksi koska sattuu olemaan lääkäri. Esimerkkinä ruokavalio-asiat. Jos lääkäri sanoo leivän olevan terveellistä, niin sehän pakosti on?

Kun vuosia sitten kävin kolmella eri lääkärillä selkäkipujeni vuoksi, jokainen heistä antoi eri diagnoosin. Miten siis on mahdollista että lääkäri on aina oikeassa? Hirvittää ajatella miten huonoissa käsissä ihmisten henget ovat. Kuolemaan johtavia hoitovirheitä tapahtuu koko ajan. "Mee kotiis, et sä kipee oo", ja kohta se ihminen löydetään kuolleena.

Odotushuoneessa ollessa pomo soitti ja kysyi töihin. Kieltäydyin. Pomo oli kovasti pahoillaan siitä etteivät oikein ole pystyneet tarjoamaan minulle enemmän töitä. Lupasi vähän katsella parannusta. Minkäs teet sille että olen kovin rajoittunut ihminen. Olisi tosin pitänyt tajuta sanoa pomolle yksi asia, damn. No ensi kerralla sitten?


Minulla oli melkein kaksi tuntia aikaa ennen hammaslääkäriä. Ensin suuntasin luontaistuotekauppaan jossa tiesin olevan jaossa kaupanpäällinen. Ostin mm. viimein itselleni sen Parhaan Ystävän josta olen jo vuosia haaveillut. Elikkäs mikroon pantavan kauratyynyn jolla voi lämmittää kipeitä hartioita.


Sokokselta mukaani tarttui mm. Dailyn erinomaisen halpaa jalkakylpysuolaa. Saapa nähdä onko se mistään kotoisin. Yläkerrasta ostin sivuverhon puoleen hintaan. Kyllä, vain yhden verhon. Kuka muka kahta tarvitsisi? Alkossa ei kysytty papereita, nyyh. Törkeää.


Kultajousesta ostin taas kynttilän äidille, tällä kertaa pääsiäis-aiheisen. Carlsonilla oli porukkaa kuin pipoa tarjouspäivien takia. Ostin itselleni vielä yhden kissamukin. Nyt minulla on ne kaikki kolme erilaista. Horoskooppimukeja ei ollut taaskaan rapuja. Ei niitä ole ikinä ollut.


Kontissa olisi ollut ihana taivaansininen hame, mutta liian isoa kokoa. Kontissa ollessa puhelin soi. Hammaslääkäristä soittivat että aikani on peruttu. Eipä pikkuisen vituttanut ja vituta. Olin palloillut kaupungilla ihan turhaan. Olivat soittaneet ja laittaneet viestiä aikaisemmin mutta en tietenkään kuullut.

Soitin sitten samantien veljelle ja kysyin lähetääks nyt eläinkauppaan. Kävin odotellessa Mutsissa ja mirrissä. Ostin sieltä tavaraa jota tiesin ettei Lemmikkiasemalla ole.

Lemmikkiasemalta oli tarkoitus ostaa tietynmallinen hiekka-astia uudelle kissalle, mutta eipä niitä ollutkaan. Kuten ei oikein myöskään kissan kantokasseja. Ei ollut edes koreja joten en voinut rohmuta ruokaa. Ostin uudelle kisulle vaaleanpunaisen kitten-ruokakupin ja siniset valjaat.


Osallistuin lauantaina Lemmikkiaseman kilpailuun, jossa on pääpalkintona 3kk:n kissanruuat. Paluuviesti oli ruotsinkielinen :O Silti tajusin siitä ettei voittoa herunut. Tänään tulikin sitten korjausviesti ihan suomeksi ja tieto siitä että olin sittenkin voittanut lohdutuspalkinnon. Vaa'an jolla on tarkoitus punnita KOIRAN ruokia. Oikein kätevää, nyt voin punnita huutis-myyntini.

Sitten käytiin vielä Maksi-Makasiinissa, minä ekaa kertaa. Valheellista mainontaa että se olisi halpa paikka, lonkerokin oli kalliimpaa kuin Veljmiehessä. Ostin silti tavaraa lähes parillakympillä, mm. kosteusvoidetta joka oli puolet halvempaa kuin muualla. Maksissa törmättiin myös serkkuun.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä aika paska päivä. Niin oli kyllä miullakin. Älä masennu! (mie masennun)