1. maaliskuuta 2008

Tänään olisin voinut kaupassa ruveta halutessani varkaaksi. Ostin kaksi jääkaappimagneettia. Laitoin ne kiinni toisiinsa että olisi helpompi kuljettaa käsissä. Arvasin jo siinä vaiheessa että ehkä kassa ei huomaisi että niitä on kaksi. No ei huomannutkaan. Sanoin silti kilttinä tyttönä että huomasitko siinä olevan kaksi. Olisin voinut saada kaksi magneettia yhden hinnalla jos olisin ilkiö. Onneksi en ole. Muutenkin oli onnistunut reissu, löysin aletavaraa josta tosin osa meni harakoille kun kisu innostui kotiin tultuani leikkimään.

Veljmiehestä ostin kokonaisen broilerin, joka oli kyllä tosi kitukasvuinen tällä kertaa. Siitä sitten kisun kanssa tapeltiin.

Apteekissa ei toiminut Visa electron. Oli isot plakaatit siitä. Harmitti käyttää käteistä kun säästän sitä hammaslääkärireissua varten. Se on tiedossa maanantaina.

Sherry on tänään muuttanut naapuriini. Saa nähdä mitä muutoksia se tuo tullessaan. Käyn joka päivä moikkaamassa Oliviaa? Ainakin säästyy rahaa kun voi tulla baarista kotiin samalla taksilla.

Ei kommentteja: