27. maaliskuuta 2008

Näin viime yönä unen jossa pikkuinen Bella-kisuli oli kuollut... Pennut eivät voi hyvin. Niillä on ollut paha ripuli jo kuutisen päivää. En tule saamaan Oliviaa 5.4. Pelottaa pentujen puolesta.

Toissayönä sain astetta pahemman kauhukohtauksen. Ei tästä elämästä tule mitään hirveän kuolemanpelkoni kanssa. Ja nyt taas ei henkikään kulje joten sydän ottaa oiretta. Ja pyörryttää. Tietysti juuri työputken alla.

Ostin NetAnttilasta kengät. Kuljin pitkään reikäisillä Citymarketista ostetuilla kengillä jotka eivät siis kestäneet edes yhtä talvea. Työnantaja saisi kyllä tarjota työntekijöilleen kenkä-edun. Palkkaan nähden investoinnit kenkiin ovat giganttiset.

Pääsiäiseksi lainasin Hubihubista Sims2-pelin Gamecube-version. Se peli jäi suurelta osin pelaamatta kun latasin pc:n Sims2:een teiniraskaus-hackin ja innostuin pikkuisen liikaa... Hyvin on Kolesterolimyytti-kirjan lukeminen edistynyt lataustauoilla.

Tänään on siis torstai ja Teho-osasto jatkuu. Eikä kiinnosta yhtään... Viime lauantaina ja tiistaina tuli käytyä jääkiekko-otteluissa. Kalpan A-nuoret pelaavat mestaruudesta. Jo tiistaina olisivat voineet varmistaa voiton mutta menivät häviämään ottelun jota johtivat jo 4-1. Damn ja arse sentään. Tänään on taas ratkaisun paikka vieraissa.

Voitin taas nettikilpailussa, tällä kertaa dvd-leffan Beatrix Potter - taiteilijaelämää.

Janne Ahonen ilmoitti eilen lopettavansa uransa. Heti tuon lehdistötilaisuuden jälkeen sivujeni kävijämäärät pomppasivat ja lopulta kävijöitä oli kolme kertaa enemmän kuin normaalina päivänä. Ja tänään sama tahti jatkuu...

Tänään viimein uskaltauduin katsomaan videoita tuosta lehdistötilaisuudesta... Paitsi ettei flashi toiminut taaskaan joten en mitään nähnyt. Ainut video joka toimi oli sekin äänetön. Noh, ehkä joskus...

Hirveä marsukuume on taas. Se on ollut jokakesäinen vieras monta monituista vuotta... Pakko muuttaa Nikun kaksioon. Vuokra olisi pienempi ja neliöitä olisi puolet enemmän. Tahdon marsut nimeltä Mimosa ja Aurora... ja poikasia. Makkarista teen marsujen huoneen, en laita sinne edes sänkyä. Yeah... dreams, I has dem.

Tässä mä makoilen tassu pistorasiassa... Recharging myself, you know.

Ei kommentteja: