28. syyskuuta 2007

Viime yön ensimmäisessä unessa seikkailin George Clooneyn kanssa. Ensin hän ajelutti minua autollaan ja sitten menimme hänen luokseen. Siellä paikalla oli ennustaja/maagikko, joka oli itse asiassa eräs näyttelijä jonka taisin äskettäin nähdä jossain sarjassa. Rukoilin ettei hän ennustaisi minulle sillä en halunnut tietää mitään pahaa. Ennustajan ennustukset olivat kuitenkin automaattisia ja ilmestyivät hänen tahtomattaan heliumtäytteisinä ilmapalloina näkyville.

Toisessa unessa kävin Kelan toimistossa vittuilemassa virkailijalle. Myöhemmin sain kotiin ilmoituksen valitukseni kohtalosta. Kun näin että sama virkailija jolle vittuilin oli tehnyt päätöksen tiesin heti ettei valitukseni ollut mennyt läpi. Ja vähänkö harmitti ettei valituksen päätöksestä voi enää valittaa. Tiedän että tosielämässä valitukseni ei tule menemään läpi, ja sekös vasta vituttaakin.

Kolmannessa unessa oli mies joka oli raskaana. Hän ei enää kestänyt vauvamahan epämukavuutta ja epäkäytännöllisyyttä, ja antoi mahansa minulle.

Lekuri soitteli tuloksista. Verikokeet olivat normaalit, jee. Ja rytmihäiriöt ovat vaarattomia kammiolisälyöntejä. Kuten arvelinkin yksi niistä oli onneksi eksynyt nauhalle asti. Lääkityksen saisin halutessani mutten halua beetasalpaajia.

Ei kommentteja: