21. syyskuuta 2007

Tänään oli viimein sitten se kauan odotettu työterveystarkastus. Aikaa sille piti varata tunti mutta eihän tuolla mennyt kuin vartti. Vasta jälkikäteen tajusin puutoksia: Pituuttani ei mitattu vaikka olisi pitänyt. Olisin halunnut tietää olenko 15 vuodessa kasvanut lisää joitakin senttejä. Painoni sain selville monen vuoden tauon jälkeen. Vaatteiden ja kenkien kanssa 51.9 kg. Hoitsu tosin laittoi papereihin 50 kiloa ja sanoi minun olevan "erittäin kevyt tyttö". Sanoin painaneeni aiemmin vähemmän eli että "parempaan suuntaan on menty". Hoitsu meinasi sanoa tuohon väliin jotakin kun luuli minun kommentoivan painonnousua negatiivisesti. Rehellisesti sanottuna luulin painoni olevan 55 kiloa, sillä lihaksienhan pitäisi painaa enemmän kuin läskin.

Rytmihäiriöiden vuoksi minulla on sitten lääkärinaika maanantaina. Unihäiriöistä ei ollut puhetta joten hulluuteni jäi vieläkin pimentoon. Alkoholinkäytöstä kysyttäessä sanoin "jonkin verran, mutta harvoin". Ups. Olisi pitänyt sanoa että "pohjanmaan kautta". Ruokavaliosta paljastin jopa sen verran etten syö ollenkaan viljatuotteita vaan paljon kasviksia, sekä lihaa ja maitotuotteita. Väitin etten kärsi muistihäiriöistä, emävale. En tiennytkään että työni voisi niitä aiheuttaa? Verenpaine oli kuulemma normaali, 128/84.

Kelassakin kävin. Pari päivää sitten näin punaista kun Kelalta tuli rahojen sijasta kirje jossa vaadittiin lisäselvityksiä. Ihmettelin todella miksi niitä nyt vaaditaan kun ei ole aiemminkaan tarvinnut ja asiat eivät ole muuttuneet mitenkään. No nyt kun kävin selvittämässä asiaa niin eipä niitä lisäselvityksiä tarvitakaan.

Olen nähnyt viime öinä rajuja unia. Kolme yötä sitten näin Prison Break-unen jossa Michael pakeni vankilasta mutta jäi kiinni ja joutui sinne takaisin. Se oli tehdä hänet hulluksi mutta melkein heti hän sai taas tilaisuuden paeta saman ilmastointikanavan kautta. Tällä kertaa Sucre oli mukana ja Michaelilla oli vaikeuksia koska hänen kätensä olivat selän takana käsiraudoissa.

Toissaöisessä unessa Sherry oli tehnyt positiivisen raskaustestin mutta lähti silti bilettämään, vesilinjalla tosin. Viime yön uni oli maailmanloppu-aiheinen. Olin puistossa/hautausmaalla monen muun tavoin kun maa ympärillämme alkoi vajota. Jotenkin onnistuimme pysymään penkkien päällä jotka eivät vajonneet. Menimme Hädän hetkellä-sarjan Faithin ja hänen tyttärensä Emilyn kanssa jonnekin parkkihalliin turvaan.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi