24. syyskuuta 2007

Kävin tänään lääkärissä rytmihäiriöiden vuoksi. Lääkäri arveli niiden olevan vaarattomia kammiolisälyöntejä. Huomenna on ekg ja verikokeet. Kilpirauhasarvo pitää ottaa ennen aamukymmentä. En kyllä oikein ymmärrä miksi kun ei tarvitse edes syömättä olla.

Lauantaina olin bilettämässä. Ilta alkoi hyvin kun tajusin ettei minulla ollut sukkahousuja. Olin koko viikon miettinyt pitäisikö ostaa sukkahousut mutta ajattelin että onhan minulla niitä. No eipä ollutkaan kun olin ne kaikki suuressa viisaudessani heittänyt roskiin muuton yhteydessä.

Olimme Sherryn kanssa kahdestaan liikenteessä, oli mukavaa jutella kunnolla pitkästä aikaa. Sherry kertoili minulle juttuja edellisestä kännäyskerrasta joita en todellakaan muistanut. En muistanut sitäkään että oli soitettu ja tanssittu kaikkien aikojen suosikkitanssibiisini eli Scooterin Fire. Miten voinkin olla muistamatta tuollaista?

Lauantaina kävimme ensin Anturassa, missä Sherry lauloi karaokea. Sitten menimme Introon, jossa Absolut Raspberry ei maistunutkaan niin hyvältä kuin aiemmin. Sitten oli vuorossa Sawo Kabaree, jossa en ollut ennen käynyt. Ihan kiva paikka. Mennessämme sinne paikalla ei ollut kuin muutama ihminen. Lähtiessämme paikka oli täysi. Tuli vähän ihmeteltyä mistä ne kaikki ihmiset ilmestyivät. Viimeiseksi menimme Puikkariin, joka oli remontoitu ja muuttunut huonompaan suuntaan. Pienemmäksi. Eipä taida enää olla yhtäkään baaria johon haluaisin, kun Puikkarikin on pilattu. Tai no, ehkä tuo Sawo... Emme tanssineet illan aikana yhtäkään biisiä kun mitään hyvää ei missään soitettu. Ainoa tunnistamani biisi oli Anturassa soinut Kuudenikäinen, mistä tuli ala-aste mieleen.

Illan aikana tuli mm. suunniteltua Halloween-bileitä. Ja jopa tupareitani. Sherry sanoi haluavansa minut ensimmäisen lapsensa sylikummiksi. Myöhemmin tajusimme että Sherry oli unohtanut sateenvarjonsa Introon, missä kävimme uudestaan turhaan sitä etsimässä. Kotona olin jo ennen aamukahta. Kiusasin Sherryä sillä että menen kotiin syömään meetvurstia jossa on hevonsenlihaa. Hyvää meetvurstia onkin, ja halpaa.

Nyt tuntuu kyllä siltä etten haluaisi juomaan ihan heti uudestaan. Kaikki viinat kun maistuivat niin pahoilta. Vanilja tuntui jopa paremmalta kuin vadelma. Aina sitä haaveilee huumeisiin siirtymisestä kun pääsisi niin paljon helpommalla. Eilen oli kohtalaisen paha krapula, oksensin kaksi kertaa.

Viime yönä näin unen jossa olin aluksi kotona, paljon sukulaisia oli luonani vierailulla. Posti tuli ja sitä tulikin sitten lattialle semmoinen metrin kasa. Vedin vain koko ajan lisää postia sisälle postiluukusta. Hiukan ehkä säälin postinkantajaa.

Sitten lähdin vanhempieni luokse hakemaan ihanan vaaleansinisiä lastenvaunuja. Olin ehkä viidennellä kuukaudella raskaana. Kun kuljin vaunujen kanssa ohitsekulkenut keski-ikäinen nainen huusi minulle todella satuttavan törkeyden. Huusin hänelle takaisin "turpa kiinni, pentu". Menin lähikauppaan. Pelkäsin koko ajan että joku varastaa ulos jättämäni vaunut ja kurkin ikkunoista että ne ovat vielä paikoillaan. Kaupassa oli ehkä 30cm leveät käytävät ja joukko nuori miehiä aiheutti ongelmia.

Seuraavaksi olinkin baarissa alkuperäisen CSI:n hahmojen kanssa. Istuimme pyöreän pöydän ääressä juomassa. Yhtäkkiä huomasimme että baarissa oli ihan hiljaista ja olimme ainoat asiakkaat. Gil Grissom sanoi ettei se ole mikään ihme, sillä oli torstaiaamu ja klo 1.30. Tajusimme että jotain oli vialla. Menimme baarin etuosaan missä huomasimme miehen haulikon kanssa. Mies halusi sekä ryöstää paikan että kostaa minulle jotain. Tartuin haulikkoon ja tuon kamppailun aikana heräsin.

Kuvia kissasta.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Milloin sä oikein peset minut? Minä jo täällä malttamattomana ja innoissani odotan.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kärpäsjahti alkoi intensiivisellä tuijotuksella.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ja jatkui verhoissa.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mitäs ruokaa sitä tänään tehtäisiin?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

2 kommenttia:

Dalleer kirjoitti...

Hmm, itselläni oli samanlainen kokemus kilpirauhaskokeiden kanssa. Eli siis minunkin piti osallistua niihin ennen aamukymmentä, jonka syytä kyseltyäni en saanut mitään järkevää vastausta.

Kenties nämä ovat sitten niitä henkimaailman asioita, tai jotain.

Bella kirjoitti...

Äitini on laboratoriohoitaja ja kysyin häneltä asiasta. Vuorokaudenaika vaikuttaa kokeen tulokseen.

Pizza-online.fi