4. kesäkuuta 2006

Resident Evil 4 (normal, round 8)

Clear time 2.20:05
Hit ratio 24%
Enemies killed 426
Times killed 0
Saves 26

Tekstiä lisätty klo 18.12:

Voisi vaikka kirjoittaa muutaman sanasen tuosta runista. Alku meni hyvin, olin jopa lähellä maailmanennätysaikoja ja erittäin tyytyväinen itseeni. Kuten odotettua, lopussa meni huonommin.

Kuolin Leonin ja Krauserin väliseen veitsitaistoon lähemmäs kymmenen kertaa. Itse taistoon muutaman kerran ja lasereihin kolme kertaa. Rupesin jo ihmettelemään että mikä kumma nyt on. Lasereista on päässyt läpi suoraan juoksemalla aikaisemminkin, miksei siis nyt? Yritin jopa kranaatin kanssa, mutta ei. Viimein tajusin missä mätti, lasereiden esittely-sceneä ei saa skipata, muuten käy huonosti.

Voisin pystyä vähän parempaan aikaan, jos kaikki menisi nappiin. Tällä runilla juoksin vihulaisten syliin turhan usein, nuo lähentelyt poistamalla aika paranisi.
Mutta nobody's perfect, paitsi hullut korealaiset... Eiköhän runit nyt riitä vähäksi aikaa. (paitsi että kohta löydän taas itseni... RE4 on ihan liian addiktoiva.)

Voisi ja pitäisi vaihteeksi pelata Bustin' Outia ja vaikka jopa Animal Crossingia. Eivätköhän kyläläiset jo ikävöi minua tosi pahasti. Ja tuolla en tarkoita RE4:n kyläläisiä, hehhehhee.

Ei kommentteja: