26. kesäkuuta 2006

Miikka Kiprusoffin valinta NHL:n kauden parhaaksi maalivahdiksi on kertakaikkisen ihana ja mahtava juttu. Ei tätä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, kun suomalaisen maalivahtin läpimurtoa vasta odoteltiin kieli pitkällä. Ja Teemukin sitten sai sen saman palkinnon kuin Saku muutama vuosi sitten, omistautumisesta jääkiekolle jne.

Tuli jopa hiukkasen seurattua formuloita eilen, ja kisa olikin jännittävä ja tapahtumarikas. Voisiko ihQun Montrealin GP mitään muuta ollakaan? Tuli naurettua Räkän virheille, varsinkin lopussa kun Räkä menetti toisen sijansa ajettuaan leveäksi. Hähää. DC joutui aloittamaan kilpailun viimeisestä lähtöruudusta koska hänen autonsa moottori vaihdettiin, silloin tuli kirottua... Mutta lopulta DC nousi kahdeksanneksi asti ja sai jopa yhden MM-pisteen. Hyvä kisa häneltä.

Aloitin viimein luku-urakkani Tukikohta-kirjalla. Se onkin todella hyvä ja mielenkiintoinen kirja, ei voi muuta sanoa. Jotenkin helpottavaa huomata että kiinnostukseni lukemista kohtaan ei ole kadonnut minnekään, vaan olen vain lukenut liian huonoja kirjoja viime aikoina. King ei ole tällä vuosituhannella enää ollut entisensä. Mutta tuo Tukikohta kuuluu niihin kirjoihin, joiden lukemista ei malttaisi lopettaa kesken.

Pari yötä sitten näin unen jossa oli sorsia ja kenties joutsenia. Sukeltelin räpylät jalassa Kylie Minoguen kanssa isossa vesitankissa.








What breed of cat are you?




You are a Sphinx! You are mocked for your unusual appearance, but you are very loving and devoted. People just need to give you a chance!
Take this quiz!








Quizilla |
Join

| Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

Ei kommentteja: