14. toukokuuta 2006

Näin toissayönä unen jossa kuuluin Ilman johtolankaa-sarjan FBI-ryhmään. Tutkiessamme kimuranttia ja tosi mielenkiintoista katoamistapausta aloitin salasuhteen Dannyn kanssa. Outoa, kyseinen roolihahmo/näyttelijä ei ole mielestäni koskaan ollut mitenkään mielenkiintoinen. Kun Samantha seisoi vieressäni minun oli vaikea muistaa että hänellä oli aikanaan suhde Martinin, eikä suinkaan Dannyn kanssa.

Niin... Kyseisen sarjan jakso perjantaina olikin erikoinen. Siinä oli mukana kaksi entistä Tehis-näyttelijää. Alex Kingstonin nyt tunnisti heti, mutta toisessa meni muutama sekunti... Carlos Gomez. Katsoin juuri tällä viikolla jakson, jossa hän kuoli Tehiksessä. Kovin oli "Raul" lihonut ja vanhentunut sitten viime näkemän...

Hauskaa oli myöskin eilen, kun kaksi Roswellissa näytellyttä istui vierekkäin CSI Miamissa... Tarina jäi kesken, ja ajattelin että pitää ottaa ensi viikon jakso nauhalle. Netistä kuitenkin selvisi että tuo tarina on jatkunut CSI New Yorkissa. Great. Kyseinen jakso kun nähdään Suomessa varmasti vuonna 5000. Onneksi on netti, lallallaa. Ja mitäs silmäni näkevätkään? Kaksi Tehis-näyttelijää CSI New Yorkissa.

DC:n 200:s GP tänä viikonloppuna. Miksiköhän hänellä ne kaikki merkkipaalut osuvat aina Espanjaan, joka 1994 oli hänen ensimmäinen kisansa? Ja meriitin kunniaksi DC oli aika-ajoissa viimeinen. Oli kuulemma ajanut seinään. Mutta väittävät että se johtui autosta eikä kuskista?

Näin eilen kuolleen, valkoisen pupun. :(

Tekstiä lisätty 14.5.06 klo 19.48

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi