29. toukokuuta 2006

Huonoja uutisia heti päivän alkajaisiksi. Voi Saku-raukkaa. Pelkkä ajatuskin siitä ettei Saku mahdollisesti enää koskaan pelaa... että Saku ei enää koskaan ole Suomen kapteenina... Sanoinkuvaamattoman hirveää. (Ja se iänikuinen toteutumaton unelmani... Tosin on ollut selvää jo aika hemmetin kauan ettei se tule koskaan toteutumaan.) Siltikin... on jo kauan ollut tiedossa että kaikkien urheilusuosikkieni urat ovat ehtoopuolella, ja se jos mikä on ihan älyttömän kamalaa. Sillä jos suosikkini jäävät jo eläkkeelle, mitä se kertookaan iästäni?

Jokin aika sitten uutisoitiin että Jani Hurme olisi tehnyt sopimuksen TPS:n kanssa, ja minä olin heti tukka putkella lähdössä katsomaan Kalpan ko. otteluita... mutta sitten paljastettiin ettei sopimusta edes vielä ole, vaan Hurme katsoo Ameriikan tilanteen ensin.

Hyvin on menny mun suosikeilla, juu. Saku ei ole tervettä päivää nähnyt, sairastui kaiken huipuksi syöpään ja nyt toisen silmän näön kanssa on isoja ongelmia. Hurme oli muutama vuosi sitten uransa huipulla, juuri saanut peliaikaa NHL:ssä kun sairastui oudosti. Vieläkään asiasta ei ole juurikaan kerrottu. Ymmärtääkseni Hurme oli sairaalassa tutkimuksissa selkävaivojen takia ja sai sillä reissulla sairaalabakteerin. Oli kuukausia sairaalassa/heikossa kunnossa, eikä pelannut vuosiin! Palasi kaukaloon vasta tällä kaudella. Petteri Lehto totesikin kolumnissaan Jääkiekkolehdessä, että kaikista suomalaisten maalivahtien suorituksista tällä kaudella Hurmeen saavutus on kaikista suurin.

Asiasta viidenteen... Olen viime päivinä hurahtanut Barry Manilow'n musiikkiin. Johtuu Teho-osaston SIITÄ jaksosta, jossa soi Copacabana ja Can't Smile Without You. Ihania. En tiennytkään, että Homerin laulama Mandy on myöskin BM:n biisi. Ja luulin kyllä, että Manilow on wanhan ajan laulaja (kuten Frank Sinatra), mutta kiertää tuo taitaa vieläkin.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi