4. marraskuuta 2005

Siitä on nyt tasan 14 vuotta kun olin New Kids on the Blockin konsertissa. iik! Äidin kanssa käytiin hirveä taisto siitä pääsisinkö matkaan ollenkaan. Vielä viime minuutilla äiti oli perua lupansa. Kaverini halusivat nimittäin lähteä Helsinkiin jo viikkoa ennen konserttia, eikä äitini sitä sulattanut. Kunnes kaverini äiti käänsi hänen päänsä... Matkaa varten piti saada kaksi päivää lomaa koulustakin, sillä konsertti oli maanantaina juuri ensimmäisenä koulupäivänä syysloman jälkeen.

Viikon ajan yövyimme kaverini tädin luona. Itse konserttipäivänä menimme jäähallin ulkopuolelle jonoon jo aamulla. Onko järkee vai ei? Ei... Muutama tunti ennen konsertin alkua tunnelma alkoi tiivistyä ja olo tiiviissä väkijoukossa oli ahdistava.

Itse konsertista en muista paljoakaan. Paikkamme olivat lavan sivussa. Kaikki meinasivat saada sydärin kun lämppäri Marky Markin (Donnien veli) esiinnyttyä lavalle laitettiin valmiiksi viisi mikkiä... Jordan meinasi nauraa yrittäessään laulaa yhtä laulua eri tavalla kuin levyllä, kun kaikki vaan hoilasivat sitä "väärin". Loppukiitosten aikana minusta tuntui siltä kuin Joe olisi katsonut suoraan silmiini. Johtui varmaan siitä että kaverini edessäni piti lakanaa jossa oli viesti Joelle.

Mitäpä kuuluu Kidseille nykyään? Donnie (kuten veljensäkin Mark) ovat menestyneitä näyttelijöitä. Joe on julkaissut monta sooloalbumia ja on näytellytkin siinä sivussa (mm. kokonaisen kauden sarjassa Käytäväpeliä).

Ai niin... Pelkästään lippujen saaminen kyseiseen konserttiin oli lähes mahdotonta. Puoli vuotta aikaisemmin Lahden ulkoilmakonsertissa oli 25 000 fania, ja Helsingin jäähallliin mahtui vain noin 10 000...

Kääk. Muistinkin juuri että minulla on koneellani jopa muutama kuva tuosta kyseisestä konsertista. Minä en tosin ole näitä kuvia ottanut. Kuvissa on hyvin esillä suosikkini Joe.

NKOTB, Helsingin jäähalli 4.11.1991:





1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei jestas!! Googlettamalla tänne löysin. Bändi tekee kuulemma paluuta ja muistot vyöryivät mieleen. Itse sitä oli tuolloin jäähallin keikalla 13-vuotiaana aivan täpinöissä. Mitään ei oikein keikasta muista kun itketti niin paljon :)
Voi noita aikoja! Jos vahingossa Suomeen eksyisivät vielä niin olishan se pakko päästä katsomaan.