15. marraskuuta 2005

Eilen illalla kärsin todella pahoista rytmihäiriöistä. Noh. Jos joskus netistä häviän, ehkä jotkut jopa tajuavat mistä on kyse.

Eilen illalla myöskin hurahdin täydellisesti. Lueskelin Anttilan mainosta ja huomasin siinä DVD:n "Titanic Extended". Olen odottanut aika monta vuotta että Titanicista tulisi ns. director's cut, eli versio jossa olisi mukana poistettuja kohtauksia. Tämä se sitten ilmeisesti on. Kohtauksia ei tosin ole ympätty leffaan mukaan vaan ne ovat extroina. Olen aina halunnut nähdä kohtauksen kolmannen luokan bileiden jälkeen, jossa Jack ja Rose juttelevat kannella tähtiä katsellen. Puheenaiheena on myöhemmin leffassa esiintuleva biisi "Come Josephine, in my flying machine".

Tuo DVD-versio on ilmestynyt jo viime kuussa, ja minä olen ollut täydessä uutispimennyksessä... nyyh. Olisiko nyt sitten aika ostaa elämäni ensimmäinen DVD? Vaikka en edes omista DVD-soitinta... Saa nähdä. Ensimmäinen reaktioni oli että tietysti ostan ja heti, mutta... En ole katsonut Titanicia aikoihin enkä tiedä olenko siihen enää ollenkaan tarpeeksi hulluna. Voisin sen sijaan kuvitella ostavani esim. Screamin director's cutin DVD:nä, tai vaikka Tuulen viemää...

Ei kommentteja: