13. marraskuuta 2005

Mietin miten voisin hemmotella itseäni "joulun kunniaksi". Olen ollut niin pihi viime ajat että voisin hyvällä omallatunnolla ostaa jotain täysin turhaa. Mutta tällä hetkellä ostoslistallani komeilevat vain uusi paistinpannu ja uunivuoka. I'm so romantic soul, I tell you.

Tänään olen seikkaillut Scream-leffojen nettisivuilla, lähinnä tietysti imdb.comissa, jossa kirjoitin jopa pari viestiä Scream2-boardille. Katsoin eilen ensimmäisen Screamin. On se ihana leffa. Niin ihana että harkitsin jopa että katsoisin sen heti uudelleen. Taidan kuitenkin edetä trilogiassa aikajärjestyksessä ja katsoa seuraavaksi Scream2:n. Se onkin tosi karmea leffa. Siinä on kohtia (erityisesti alussa) joita en voi vieläkään katsoa. Niin väkivaltaista, veristä ja oksettavaa menoa. Hyi ja yäk.

Nyyh. Itken vieläkin joka kerta kun lempihahmoni Randy heittää lusikan nurkkaan.

Tänään on viikkoni kohokohta eli Amazing Race telkkarissa. Onkohan minulla jo suosikkipari? Tykkäsin vanhoista lennonjohtajista, ja isä-homopoika parista, mutta he ovat jo pudonneet leikistä pois. Kellyä ja Jonia inhoan, samperi miten ällöttäviä ja ylimielisiä ihmisiä. Ällöän tietysti myös malliystäviä ja NFL-äitejä, jotka vaikuttavat ihan jälkeenjääneiltä. Ehkäpä homot ovat suosikkejani, ja ne rodeopellet.

Ja tähän pitää sitten tietysti laittaa lempivuorosanojani Scream-leffoista. Laitan nyt kyllä vain ensimmäisestä. Enkä laita tähän edes mitään spoilerivaroitusta, vaikka syytä olisi, hehee.

Randy: There's always some stupid bullshit reason to kill your girlfriend.

Tatum: Stupidity leak! (ja lyö Stuta tikkarilla otsaan, hehee)

Billy: Now Sid, don't you blame the movies, movies don't create psychos, movies make psychos more creative!

Casey: I'm two seconds away from calling the police!

Tatum: No, please don't kill me, Mr. Ghostface, I wanna be in the sequel!

Stu: My mom and dad are gonna be so mad at me! (kun saavat tietää että poikansa on sarjamurhaaja, hehee)

Randy: It's the millennium, motives are incidental.

Billy: We all go a little mad sometimes.

Billy: Did we ever find out why Hannibal Lector liked to eat people? DON'T THINK SO. See it's a lot scarier when there's no motive.

Ja kaikkien aikojen suosikkini...
Murhaaja (puhelimessa): Maybe that's because I'm not Randy.

Olisihan noita paljon muitakin, saa nähdä lisäilenkö myöhemmin. Eipä noitakaan kyllä ymmärrä ilman että olisi leffan nähnyt, hehee. Scream on ihan liian hauska leffa.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi