2. joulukuuta 2023

Paskapäiväkirjat

Vaiko paska päiväkirja? All of the above. 

 

 Olle paskoo nyt jatkuvasti lattioille. Ripulilääkkeestä johtuen sillä on kerran ollut ummetustakin. Yhtenä iltana se ei ensin saanut kissanvessassa mitään aikaiseksi. Sitten se paskoi makkarin lattialle ison pökäleen. Ja noin tunnin päästä siitä se ripuloi makkarin lattialle. Ummetuksesta ripuliin sekunnissa... Olen muutenkin uskaltanut antaa Ollelle ummetuksen pelossa uuden annoksen ripulilääkettä aina vasta sitten kun uloste on taas löysää. Pylly on kipeä, pyyhkiessä on kerran näkynyt vertakin. Alkaa olla aika selvää ettei viljaton ruokavalio auta Ollen ripuliin. Ainoastaan Kaopekt auttaa.

 

Ollea pitäisi nyt vahtia aina kun se on valveilla, ettei vain paskoisi lattioille. Mutta nukkuessa ei voi vahtia. Kolmena peräkkäisenä aamuna löytyi pökäle makkarin tai eteisen lattialta. Neljäntenä aamuna satuin olemaan hereillä kun Olle etsi paskomispaikkaa ja sain sen laitettua kissanvessaan.

 


 

Joo, satuin olemaan valveilla kun heräsin kuuden maissa hirveään oloon. Sydän hakkasi liian lujaa, kivut, en tiennyt kummasta päästä tulee ensimmäisenä tavaraa. Olisin halunnut mennä keittiöön ottamaan särkylääkettä ja muuta, mutta jouduin jäämään vessan lattialle kun pelkäsin että oksennan.

 

Noh yhtenä aamuna itkin ja olin lähellä oksentaa. Herättiin ennen viittä Ollen oksentamiseen, ja makkarin lattialla oli paskaa. Olle tuli pyyhkimään perseensä lakanaani, ja joku tunki siivoamansa paskat nokkani alle haisteltavaksi.

 Kävin taas Tapsan kanssa vaa'alla. Tapsan paino on pysynyt samana, mutta minun on tippunut. Luulin että fyysisesti raskaan työn päättyessä kävisi päinvastoin. Mutta olen ruvennut lihotuskuurille eli sipsejä syömään. Ne ovat halpoja ja niissä on paljon kaloreita.


Nyt kun joudun ulkoilemaan liikuntaa saadakseni olen pakkasilla tajunnut että tarvitsisin vähän parempaa vaatetusta. 8 astetta pakkasta ja jaloissa kolme kerrosta vaatetta ja silti oli jalat punaiset lenkin jälkeen. Toppahousut olisi kiva, ja myöskin pidempi toppa/untuvatakki. Vaikka nykyinen takki on lantiolle asti niin se tuntuu päästävän kylmän ilman ikävästi juuri vyötärön alle.


Kylläpä taas kannatti tilata Kivuton.fi-nettikaupasta. Tarvitsin Ollelle nopeasti lisää ripulilääkettä. Tiesin kyllä että Kivuton olisi riski sen suhteen. Lupaavat nopeaa 1-3 päivän pikatoimitusta, mutta kaksi kertaa kolmesta tilauksen tulossa on kestänyt monta viikkoa. Nytkin viikon kuluttua tilauksesta ei ollut kuulunut mitään, joten oli pakko tilata Kaopektiä Mustista ja mirristä. Ja niinhän siinä sitten kävi että molemmat ripulilääkepaketit tulivat samana päivänä.

 Ei kommentteja: