2. huhtikuuta 2014

Suomesta ei saa mitään nättiä

Tai Suomeen. Tai Kuopiosta.

Jos minä saisin valita haluamani vedenkeittimen niin sehän olisi tämä kukallinen keraaminen. USA:sta tämmöinen löytyisi. Postikulujen kanssa hintaa tulisi... vaivaiset 107 dollaria. Mutta Suomessahan on eri sähkösysteemit joten eipä käy. Mutta on se vaan nätti. Nätein.



Italialaista Ottoni Fabbrica Alice-vedenkeitintä kehutaan netissä, ei kuulemma ole muoviosia kosketuksissa veden kanssa. Saksan ja Italian Amazoneissa olisi näitä mutta eivätpä tietenkään toimita Suomeen. Olisi tietysti liian kalliskin mutta silti. Olisi nimittäin pinkkikin vaihtoehto. Se olis semmoisen vähintään 80 euroa + postikulut.


Kuopion keskustan kaupoista en löytänyt vedenkeitintä jossa ei olisi ainakin jotakin muoviosaa sisäpuolella. Joudun kai tyytymään Maxi makasiinin keraamiseen vedenkeittimeen, JOS siinä ei ole muovia. Jonka keramiikasta ei tiedä mitä myrkkyjä se sisältää ja liottaa. Ojasta allikkoon taas jälleen kerran? No olispahan ainakin eri myrkyt kuin nyt, hah.


Oikeastaan haluaisin kaikista mieluiten lasisen vedenkeittimen, mutta tässäkin kannen sisäpuoli näyttää epäilyttävän muoviselta. Enkä oikein muista lasisista tiedä Suomen markkinoilla. Tai no, joistakin kyllä mutta niissä on muovia väärissä kohdissa.

Ei kommentteja: