11. huhtikuuta 2014

Kissoille hiekkaa ja ruokaa

Olin juuri vessassa pesemässä käsiä kun kuului vaimea ääni joka saattoi olla oven koputus. Ja olihan se. Ihmettelen miksi jotkut postintuojat eivät soita ovikelloa. Paketit olivat niin painavia että ne tuotiin kärryllä kotiovelle asti. "Hauskaahan" tässä on nyt se että neljästä paketista saapui tänään perille vain kolme. Se yksi pienoinen missä on pelkästään yksi Miamorin ruokapakkaus on vielä jossain matkan varrella.


Ei paljoa ruokaa tällä kertaa. Viljaton Purizon-kuivaruoka kokeiluun, kun oli tutustumistarjous. Kuten myös viljaton märkäruoka GranataPet Symphonie, jota halusin tilata jo viime kerralla mutten raaskinut kun on niin kallista. Nyt peräti euron alennus... huok. Tuskinpa kissat tykkääväät. Harvoin tykkäävät mistään aidosta lihasta, viljamössö on niin pajon parempaa. Tilasin myös kissanminttusuihketta..


Mitähän järkeä siinäkin on että kun tilaa 24 kpl pakkauksen Porta 21 pussiruokaa niin laatikossa on 20 pussia ja loput 4 kpl ovat irtopusseina? Jos ne ruuat kerran ovat 20 pussin pakkauksissa niin miksei niitä sitten myydä 20 kpl erinä?

Kissanruokakaapissa on nykyään vähän muutakin.


Mutta kissojen mielestä tärkeintä on tietysti the laatikko.

Ei kommentteja: