8. huhtikuuta 2014

Niska kipeytyi nyrkkitappelussa

Semmoista lauantai-illan hupia. Mitäs otin liian tosissani, mutta iski täysi paniikki kun meinasin kuolla. :(

Nimittäin uusimmassa suosikkipelissäni L.A. Noire!

Täydeksi pettymykseksi osoittautuneen Last of usin vuoksi luulin etteivät "elokuvamaiset" pelit todellakaan ole minua varten, mutta taisin olla väärässä. LA Noire oli kuulemma ensimmäinen peli joka oli mukana elokuvajuhlilla.

Noire on tarpeeksi rauhallinen peli minun makuuni, mutta äksöniäkin riittää. Ensiksi pelistä tuli mieleen CSI-sarjat, ja sitten GTA-pelit. Pelimaailma on suuri ja hienosti toteutettu. Pelihän myöhästyi alkuperäisestä aikataulustaan vuosia koska se haluttiin tehdä niin hyvin. Liian hyvin?

Hauskaa oli sekin kerta kun ajoin autolla pahiksia karkuun ja ajoin vahingossa täysillä päin seinää. No roistotpa tekivät saman perässä - ja kuolivat. Ja pääsin siten tehtävän läpi! Oops. Minulla on joskus sitä idiootti-luuserin tuuria. Mutta silloin ei ole ollut kivaa kun pomo huutaa minulle luuuserointini takia :( Pelottaa aina että pomo huutaa.

Paras ratkaistava rikosjuttu oli se, jossa täytyi päättää meneekö seuraavaksi viinakauppaan, baariin vai keilahallille!! Ja mikä hassuinta jouduin vetämään väliä viinakauppa-baari monta kertaa kun aina jäi jotain todisteita huomaamatta. Viimeisellä kerralla vedin auton suoraan viinakaupan sisäänkäyntiin, Giggeli totesi että hahmoni taitaa olla jo aika kännissä.. Mutta se oli tietysti epistä ettei oma hahmo saanut koskaan pitää tupakkataukoa tai ottaa yhtäkään paukkua, työpartneri sen sijaan... Pöh.

"If we survive this it's gonna be a miracle!" :D ... Onnistuin matkalla erääseen street crimeen romuttamaan peräti VIISI autoa. Tai no okei, ehkä neljä. Mutta lasketaanko myös nokkakolarin vastapuolen tuhoutuneet autot? ;) Ei kai sitten.

Nyt pelottaa se että peli loppuu pian. En halua että tämä peli loppuu koskaan, haluaisin tutkia rikosjuttuja ikuisesti!

Ei kommentteja: