7. huhtikuuta 2014

Ostettu: Keraaminen vedenkeitin

Nyt minulla on se. Eikä tämäkään tietenkään ole kokonaan muoviton. Sisällä on muovinen veden maksimimäärän osoitin. Tämän lähemmäksi muovitonta en vaan valitettavasti pääse. Plussaa: paljon hiljaisempi kuin edeltäjänsä. Miinusta: mahtuu vähemmän vettä.


Toinen PS3:n ohjain, että voi pelata co oppia tai jotain. Olen köyhä kuin kirkonrotta. Ihme että noin iso paketti tuli kotiovelle asti. Ja oli erittäin pienestä kiinni että ehdin kotiin Prisman reissulta postin tuloon mennessä, postinjakaja oli viereisessä rapussa kun kävelin ohi. Tänään saapui perille myös peli Resident Evil 5: Gold Edition.

Miksi hitossa Saunalahti lähettää minulle Jääteloauton mainostekstiviestejä, mutta ei toiselle tämän talouden Saunalahden asiakkaalle? Näytänkö minä muka potentiaaliselta Jäätelöauton asiakkaalta? Olenko oikeaa ikäryhmää eli oletettu perheenäiti? HAH. Sain sitäpaitsi joululahjaksi jäätelökoneen, joten ei tarvitse enää täysin TURHAAN haaveilla sokerittomasta JA makeutusaineettomasta eli myrkyttömästä valmisjäätelöstä!

En ymmärrä miksi Windows XP:n päivitysten loppumisen merkityksestä valehdellaan ja luodaan täysin turhaa paniikkia. Päivityksiä ei tarvitse yhtään mihinkään jos vaan on palomuuri ja virustorjunta. Helkkari, minun Windows XP:täni ei ole päivitetty ties kuinka moneen vuoteen! Mediassa kehdataan hysterisoida tyyliin "sen päivän jälkeen tietokoneesi ei enää toimi!!1" Vittu mitä paskaa. Ihmiset ostavat täysin turhaan uusia tietokoneita. Mutta sehän sen hysterian luomisen syy onkin?!!

Olle-Polle sabotoi tehokkasti pääsykokeeseen lukemista. Niin, mitäs sitä nyt turhia?! Olle tietää paremmin. Ps. Perkeleen "allellii"! Alleeli sitä ja alleeli tätä. Vielä kun tietäisi mikä se alleeli on. Miksei sitä ole koskaan missään sanastossa, vaikka kaikki muu on?


Ei kommentteja: