5. huhtikuuta 2014

Aina vaan huonompaa

Zooplussassa on taas systeemi muuttunut. Nyt joutuu isostakin tilauksesta maksamaan yhden euron postikulut JOS valitsee toimitustavaksi DHL:n. DPD:n valitsemalla saa vieläkin pakettinsa kotiin ilmaiseksi. Valitsin silti Itellan, sillä se ainoa kokemus mikä DPD:stä on niin ne paketit tulivat kolmena eri päivänä.

Vähän hankalaa nyt muutenkin. Seuraava mahdollisuus tilata olisi ollut vasta aikaisintaan kuukauden päästä, koska nyt on niin paljon arkipyhäpäiviä tiedossa ettei voi ennakoida milloin paketit tulisivat. Näin normaalisti tiedän sen että jos teen tilauksen lauantaina niin paketit tulevat seuraavana perjantaina. Vähän harmittaa sillä en olisi halunnut palloilla ensi perjantaina kotona. JA silloinhan on se Suomen ottelukin, jee. :D Taitaa olla aika loppuunmyyty.

Oli olevinaan vähän pakko tilata nyt kun kissanhiekka on turhan vähissä, vain reilu pussi jäljellä. Postipoika taas tykkää kun on kannettavana 4 säkkiä eli 60 kiloa kissanhiekkaa plus vielä ruuatkin. Yhteensä neljä pakettia, joopa joo. On taas järkeä että kaikki ruuat ovat yhdessä paketissa paitsi yksi, Miamor Fine Fillets 6 x 100 g on saanut jostain syystä kokonaan oman paketin.

Meinasin mokata kunnolla. Laitoin kännykän herätyskellon päälle enkä heti tajunnut että siinä on vielä talviaika. Olisi kello soinut tuntia liian myöhään. Kyllä, minulla on niin vanha kännykkä ettei se siirrä itse itseään oikeaan aikaan. Itse asiassa kännykkäni kello on siitä outo että se hiljalleen edistää aina vain enemmän. Pahimmillaan se on itse siirtänyt itseään (pitkän ajan kuluessa) jopa 40 minuuttia eteenpäin. En käytä kännykän kelloa koskaan ajan katsomiseen, ainoastaan herätyskellona jos on joku tärkeä juttu. Ja silloin olen aina laittanut sen soimaan vaikkapa sen väärän 40 minuuttia huomioiden. Mutta nyt kello oli ehtinyt edistää vain muutaman minuutin edellisestä oikeaan aikaan laitosta.

Mikähän ihme oli tänään syynä siihen että Savon Sanomat jaettiin tänne puoli seitsemän aikoihin aamulla, mutta Hesari vasta keskipäivällä? Tosi outoa.

Tärkeimmät tavarat. Ja mitään muutahan ei sitten tarvitakaan?


Ei kommentteja: