19. maaliskuuta 2012

Särkylääkettä

Ei ehkä olisi pitänyt lähteä lauantaina minnekään kun oli jo valmiiksi niin hirveä olo. Koski ja oksetti. Mutta jos ajattelisin noin niin enhän nykyään pystyisi juuri koskaan mitään tekemään.

Kaveri toi Newcastlen matkaltaan tuliaiseksi Absolutia 5 pikkupullon pakkauksen. Ruby rediä piti maistaa ensimmäisenä, hyvää. Päärynä oli vieläkin parempaa.


Käytiin pitkästä aikaa Puikkarissa. Ja pitkä aika on oikeasti pitkä, varmaan ainakin vuosikymmen. Puikkari oli yllättävän kiva, Caipiroska vaan maistui huonommalta kuin muualla. Mikä lie outo sivumaku.

No sitten piti kuitenkin raahautua Gloriaan. Aika pelottava juttu tapahtui kun joku ihminen kaatui tanssilattialla eikä noussut ylös, ambulanssi kutsuttiin. Lopulta kuitenkin käveli omin jaloin pois.

Yöllä kun tulin kotiin jäin vähäksi aikaa eteisen lattialle makaamaan kun en päässyt ylös eli aika humalassa olin. Normaalisti syön aina jotain yöpalaa mutta nyt oli pakko ruveta heti nukkumaan.

Yllättävän helpolla pääsin krapulan suhteen vaikka join aika paljon. Siis enemmän kuin normaalisti. Aamulla ei ollut edes huono olo, vasta iltapäivällä oksetti pari tuntia.


VHH on tekopyhää hurskastelua?

Naurattaa nuo liikuntauskovaiset jotka missaavat pointin täydellisesti. Mikään maailman liikunta tai laihuus ei kumoa höttöhiilareiden epäterveellisyyttä. Vaikka harrastaisit liikuntaa 20 tuntia päivässä, sokeri ja viljat tekevät silti tuhoa terveydellesi.

Ei kommentteja: