29. maaliskuuta 2012

Huulirasvaa ja kirjanmerkkejä

Jokin aika sitten Animal rescue muutti systeemiään. Tilaukset USA:aan saa aina ilman postikuluja jos tilaa yli 50 dollarilla. Luulin jo ettei enää koskaan tule tarjousta jossa ulkomaisten tilausten postikulut ovat ilmaiset, mutta olin onneksi väärässä.

Nyt alan olla siinä pisteessä ettei Animal rescuella enää ole juurikaan tuotteita joita haluaisin. Hyvä niin? Varsinkin kun on enää tämä vuosi aikaa tilata.

Olen hävittänyt yhden Animal rescuesta tilatun kirjanmerkkini. Pelottaa että se on joutunut palautetun kirjan mukana kirjastoon, vaikka aina olevinaan tarkistankin kirjat. Tilasin siis parikin uutta kirjanmerkkiä. Minkäs teet kun on aina noin 54 kirjaa kesken yhtä aikaa.


Jo aiemmin olin tilannut Retro kitty-kännykkäpussukan, nyt se sai seuraa kosmetiikkalaukusta.



Pinkki-possu-spatula. Tämmöisen juuri tarvitsinkin että pääsen viimein leipomaan.


Lämpimän näköiset sukat. En tosin tykkää pohjassa olevista liukuesteistä. Meinaavat irrota pesussa.


Tilasin myös pari huulirasvaa sekä viimein kauan haluamani tassukuvioiset tiskihanskat. Niillä on sitten hyvä kaivella kissojen paskoja. Ei ainakaan sekoitu muihin hanskoihin? Tassu-tiskiharja minulla jo on, kissojen astioiden pesemistä varten tietysti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein komeet on tiskihanskat oletko kovasti käyttäny ja on pitkät varretkin

Bella kirjoitti...

Käytin kissojen jätösten siivoamiseen kunnes hajosivat.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan onko sulla nyt eri hanskat kisan jätösten siivoamiseen.Käytätkö muusakin hanskoja kun kissan jätöste siivoamiseen.Sinulla hyviä juttuja kiva lukee,näittä juttujas