5. maaliskuuta 2012

NKOTBSB-konserttihaaveita

Sinä yhtenä lauantaina löysin vahingossa eBaystä lippuja NKOTBSB:n Englannin konsertteihin. Ei ollut aiemmin tullut mieleenkään että niitä voisi eBayssa olla. Ongelmahan oli se että sain tietää NKOTBSB:n Euroopan kiertueesta muutama päivä sen jälkeen kun liput tulivat myyntiin. Eli parhaat paikat olivat tietysti jo menneet.

Mutta eBaystä löytyikin lippuja tarpeeksi hyville paikoille Newcastlen konserttiin. Eikä hintakaan päätä huimannut: Kaksi lippua yhteensä 119 puntaa plus postikulut. Muutaman päivän tosissani harkitsin. Edestakaiset lennot Newcastleen ja kolme yötä perillä olisi saanut 700 eurolla. Mutta luovuinpa siitäkin unelmasta.

Nythän on iso ongelma ja huutava vääryys se ettei NKOTBSB:n konsertista ole julkaistu vieläkään dvd:tä. Jotkut myyvät netissä kalliita ja laittomia konserttitaltiointejaan, törkeää toimintaa. Koska en pääse konserttiin ja koska dvd:tä ei ole, päätin tehdä sellaisen itse. Youtuben konserttivideot vain oikeaan biisijärjestykseen niin siinäpä minulla on koko konsa, kele. Saapi riittää köyhälle.

1 kommentti:

Mikko kirjoitti...

onne vaa ehania ;D