11. huhtikuuta 2011

Toteutuuko 17 vuotta vanha unelma?


Yläasteikäisestä asti olen haaveillut siitä että näkisin jääkiekkoilija Saku Koivun pelaavan livenä. Vuosina 94-95 menin jääkiekko-otteluihin vain nähdäkseni Sakun mutta joka kerta hän oli joko loukkaantuneena tai "lepovuorossa".

Nuorempana haaveilin jopa siitä että kun saisin tarpeeksi rahaa kokoon matkustaisin Montrealiin katsomaan Canadiensin peliä. Mutta enhän minä tosissaan voisi sellaista tehdä. Ensinnäkään en pystyisi astumaan kuolemanloukku-lentokoneeseen ja toisekseen en voisi pistää niin isoa rahasummaa turhuuteen.

Luovuin siis unelmastani, tiesin ettei se tulisi enää koskaan toteutumaan.

Kiireisenä päivänä aivoni eivät edes rekisteröineet uutista siitä että Anaheim tulee pelaamaan ottelun Helsinkiin. Vasta myöhemmin kunnolla luin ja tajusin tämän uutisen tekstitv:ltä. Saku tulee pelaamaan Suomeen?! Päätin heti että siihen otteluun pitää yrittää hankkia liput. Tokihan on niin että jos onnistuisin liput saamaan niin takuuvarmasti Saku ei pelaisi ottelussa vaan olisi loukkaantuneena. Mutta silti pitäisi yrittää.

Ehdin jo innostua, kunnes... näin ottelun lippujen hinnat Jokereiden sivuilla. Halvin piippuhyllyn lippu maksaa sata euroa kappale?! Siis kellä on varaa noihin hintoihin? Ei ainakaan minulla. Jotenkin luulen etteivät halvimmat NHL-liput maksa Amerikassa sadan euron verran! Helevetti mitä paskaa.


Anaheim pelaa Helsingissä toisenkin ottelun, Jokereita vastaan. Se sopisi itse asiassa paremmin aikatauluihini. Ja lippujen hinnatkin ovat aika paljon halvemmat.


Lipunmyynti alkaa ensi viikon keskiviikkona klo 9 Lippupisteen myyntipisteissä. Saa nähdä myydäänkö liput sekunnissa loppuun. Itselläni tuo NHL-ottelu Anaheim-Buffalo jää siis haaveksi kiskurihintojen takia, mutta Jokerit-matsi onkin toinen juttu.

Jos Hesaan lähtisin niin siellä pitäisi olla yön yli eli tarvitsisi kissoille hoitajan. Riippuu tietysti siitä kenen kanssa matkalle menisin.

Ei kommentteja: