7. huhtikuuta 2011

Rypsiporsas on perseestä

Olen pyhästi luvannut itselleni sen etten koskaan tule ostamaan rypsiporsas-tuotteita. Mielestäni kyseiset tuotteet on tarkoitettu lähinnä idiooteille. Kuuluuko rypsi porsaan luontaiseen ruokavalioon? Onko se sille terveellistä? Ei. Tehotuotettu liha on aina muutenkin huonolaatuisempaa koska eläimille syötetään kaikkea halpaa ja mahdollisimman nopeasti lihottavaa paskaa (=viljaa). Paremmalla ruualla ruokitun eläimen liha olisi terveellisempää.

Enpä tiedä onko tuota HK:n Amerikan pekonia saatavilla enää vain rypsiporsas-versiona. Jos on niin se on bye bye sitten. Syön nykyään pekonia todella harvoin, ehkä pari kertaa vuodessa. Mutta sekin on yleensä Lidlin halpaa pekonia.


Eräs asiantuntija totesi taas vastikään: Jos täysjyvävilja puuttuu ruokavaliosta, jää puuttumaan hyvin paljon tärkeitä ravintoaineita. Haluaisin tietää mitä ovat nämä ravintoaineet joita on pelkästään (täysjyvä)viljassa. Mistään vitamiineista ei voi olla kyse, sillä kasvikset tietysti hakkaavat viljan siinä mennen tullen. Liukenematon kuitu? Minulla kuitu vain heikensi ravintoaineiden imeytymistä ja raapi suolistoa. Jos kuitua välttämättä haluaa sitä saa terveellisemmin ja ilman valtavaa hiilarikuormaa muualta.

Täysjyväviljaa vai ei viljaa ollenkaan? Ei viljaa ollenkaan!

Yli kolmannes on vähentänyt hiilihydraattien syömistä

Ps. Pitäisi varmaan muuttaa tämän blogin nimeksi "Perseestä".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Uusi uskonto on syntynyt. Juutalaisuudesta ja islamilaisuudesta poiketen me sallimme sianlihan etenkin 15% pehmeää rasvaa sisältävän rypsiporsaan hekumallisen nautinnan.

Uskonnollinen johtajamme Blondi S.Kakonen on ottanut jopa kuninkaallisista mallia ja käyttää puhuessaan itsestään ja esittäessään mielipiteitään samaa me-muotoa kuten Michael Schumacher ensimmäisenä urheilijana maailmassa, joten voidaan yleisesti olettaa lahkomme menestyvän myös kansainvälisesti.

Lahkomme nimi on protestanteista erilaistuaksemme prosenttitantat.

Me prosenttitantat uskomme 15 prosenttiin. Millään muilla ja varsinkaan muiden esittämillä argumenteilla ei ole väliä, koska uskomme 15 %:iin.

12.5.2011 alkaen myös 40% vähennettynä 1/3-osalla on 15 %, samoinkuin jo aiemmin 38% miinus 33% tekee siis 15%.
15-prosentilla on merkittävä kansanterveydellinen merkitys ja se on erittäin merkittävää, koska 15% osoittaa kovien rasvojen muuttuvan pehmeiksi rasvoiksi. 15 prosenttia on huomattava muutos.

Niissä tapauksissa, joissa on mukana broileria asiaa ei ole aivan niin helppo laskea eli voi tulla laskuvirheitä, mutta silti lopputulos on 15 %, koska hengellinen johtajamme Blondi S.Kakonen on vakuuttunut 15-prosentista.

Ne, jotka väittävät, ettei hengellinen johtajamme ymmärrä prosenttiosuuksien ja prosenttiyksiköiden välistä eroa ja että hän jästipää sekä että hän ei ylipäätään olisi matemaattisesti tai muutoinkaan lahjakas ovat väärässä, koska 15% on aina 15 prosenttia.

Kun olemme päässeet viranomaisten kanssa yksimielisyyteen 15%:n huomattavasta muutoksesta, meidän ei tarvitse muuttaa tätä ensimmäisenä maailmassa kehittämäämme innovatiivistä lahkoajattelua. Uskomme varsinkin suomalaisten virkamiesnaisten ja muiden edunvalvojien liittyvän 15-prosentin uskovaisiin. 15% on vakuuttava väite myös ilman tieteellistä näyttöä, koska se ei perustu vanhaan kaavoihin kangistuneeseen matematiikkaan vaan "liikesalaisuuteen". Kansainvälisesti käytämme ilmaisua "commercial secret" mikä on omiaan hämmentämään suomalaisia, moukkamaisia viranhaltijoita, jotka eivät vielä ole tajunneet 15% huomattavaa eroa.

Liity sinäkin protestitanttojen kirjavaan joukkoomme ja nauti 15 prosentista. Elämäsi helpottuu, kun ei tarvitse enää turhaan vaivata päätään muilla asioilla. Me ainakin olemme kaikki nyt todella vähintäinkin 15 prosenttia.

Ota rohkeasti yhteys minuun, siis meihin, niin selitämme yksityiskohtaisesti sinulle 15%.

Rypsiporsasmaisesti
Me itse
Blondi S.Kakonen
Prosenttitantat