21. huhtikuuta 2011

Liput on ostettu

Ja hotelli varattu. Tiistaina 4.10.2011 siis Helsinkiin katsomaan ottelua Jokerit-Anaheim.

Sain liput haluamaani katsomoon, ja melkein haluamalleni rivillekin. Kuopion Sokoksella edelläni oli peräti kolme muuta lippujen ostajaa. Toivottavasti lipuista ei katoa teksti puolen vuoden aikana...

Kallis reissu tulee. Hotelli maksaa 145e, ja kahden päivän syömingit... No enpähän matkaa tänä kesänä ollenkaan Hesaan vaan vasta lokakuussa. Savonlinnaan kesällä kenties. Ja risteily Alahovin viinitilalle?

Veronpalautusta tulee 300e! Siis mitä ihmettä? Yleensä se on ollut muutaman kympin.

Yritin eilen lopettaa entisen asuntoni vuokravakuustilin Tapiolassa, mutta eipä muka onnistunut kun pankkineuvoja ei ollut paikalla. Piti varata aika ensi viikolle.

Kuopion keskustaan entisen Kontin paikalle on näköjään jo maanantaina avattu uusi kirpputori, Kiva Kirppari. Harmi etten tiennyt sen jo avautuneen, olisin käynyt eilen. Googlesta en ole onnistunut löytämään paikan omia nettisivuja, ehkä niitä ei ole. Citypörssistä tein onnekkaan löydön eurolla. En ollutkaan käynyt pitkään aikaan.

Olen nyt päässyt Supernaturalissa mukaan USA:n tahtiin eli joudun aina odottamaan uutta jaksoa. Olikin tosi hauska jakso jossa Sam ja Dean joutuivat tähän meidän maailmaamme jossa Supernaturalia kuvataan. Rupesin nyt sitten katselemaan ensimmäistä kertaa sarjan ihan ensimmäisiä jaksoja. Ainakin pari ekaa olivat jotenkin tylsempiä ja hidastempoisempia kuin myöhempien kausien jaksot. Nyt jännittää tuleeko sarjasta vielä seitsemäs kausi vai ei.

Teho-osaston jaksoa katsoessani rupesi naurattamaan kun huomasin että siinä vierailee Supernatural-Sam. Esittää Jim Belushin poikaa. Jakso oli seitsemännen kauden "Piece of mind".

Luin Mustan tikarin veljeskunta-vampyyrisarjan neljännen osan Paljastettu rakastaja, taas ihanuutta. Yritänkin nyt päättää kaukolainaisinko viidennen osan kun en malta odottaa suomennosta.

Ei kommentteja: