7. huhtikuuta 2011

Ennakkoäänestys 2011

Tarkoitukseni oli äänestää eduskuntavaaleissa heti eilen eli ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä. En ole koskaan aikaisemmin äänestänyt eduskuntavaaleissa. Valitettavasti vaan olen niin uuno ja sokea etten löytänyt Kuopion pääkirjastolta äänestyspaikkaa. Minne lie ovat sen piilottaneet. En huomannut mitään opasteita mihinkään suuntaan.

Mutta... On erittäin todennäköistä etten edes saa äänestää. Passini on vanhentunut ja luulenpa että yrittäessäni äänestää jäisin siitä ensimmäisen kerran kiinni. Pakko on kai silti edes yrittää.

Vaalikoneet ovat olleet tosi hauskoja. Jokaisessa tekemässäni olen saanut ykkösehdokkaiksi kaikkien näiden marginaalipuolueiden ehdokkaita joiden kanssa en todellakaan haluaisi olla samaa mieltä: Muutos 2011, Perussuomalaiset, Kristillisdemokraatit.

Kiva tietää että olen yhtä juntti idiootti kuin yksikin ykkösehdokkaani, joka ei osannut edes kirjoittaa ja jonka mielipiteet olivat aivottomia ja suorastaan vaarallisia. Suomi olisi aika paljon pahempi paikka jos hänen kaltaisensa olisivat vallassa.

Ei kommentteja: