2. tammikuuta 2024

Illallinen nollalle?

Uudenvuodenaattohan meni pilalle jo siinä vaiheessa kun missasin klassikon Illallinen yhdelle. Oikeasti katsoin monta kertaa etukäteen Telkusta ja Telsusta että sitä ei ole Ylen ohjelmistossa. Telsussa se näkyi vain menneissä ohjelmissa, ei tulevissa. Olin uudenvuodenaattona juuri valittamassa aiheesta Twitteriin ja etsin ohjelman Areenasta. Kerroin puolisolle että se on Areenassa, jolloin hän ihmetteli miksen katsonut sitä kun se oli telkkarissa? Siis mitä?! Kuulemma kun katsoin Yleä aamulla siinä näkyi että seuraava ohjelma on Illallinen yhdelle. Siis mitä?! Kiitti kun kerroit? Mies luuli että huomasin sen. No enpä huomannut. :( 

 

Ja hyvät uutiset jatkuivat kun suosikkini Domen Prevc hylättiin uudenvuodenpäivän mäkikisan karsinnassa hyppypuvun liian läpäisevyyden takia. Oli tuota pukua tullut katseltua sillä silmällä jo viikkokausia sen persauksen paskaisuuden takia. No ehkä puku menee nyt viimein vaihtoon? (Ja toinen suosikkini Andreas Wellinger, joka on pärjännyt viime aikoina yllättävän hyvin, on pukukohun kohteena)


Uudenvuodenaaton Foodoran McDonald's-tilaus oli virheellinen, minulta jäi dippi saamatta ja mieheltä kanelipulla. :( Ja itse päätin olla juomatta nyt kuohuviiniä, ja säästää sen parempaan ajankohtaan.

 


Miten meni mennyt vuosi? Jäin työttömäksi, olen tuloton, kaikki kolme kissaani ovat vanhoja ja monisairaita. Joku jälkiviisas voisi varmaan väittää että köyhän ei kannattaisi ottaa kolmea kissaa, tai ehkei yhtäkään. Kissojen lääkitseminen, vointi ja kulut stressaavat.


Lupasin vuosi sitten kirjoittaa/editoida valmiiksi kaksi romaaniani, vanhimman ja uusimman. Teinkö niin? En. Ovathan ne edistyneet aika paljon. Nyt lupasin itselleni keskittyä tulevan vuoden siihen romaaniin jonka haluan eniten saada valmiiksi. Josta tein alunperin novellin ja tiesin jo silloin että se on vain ensimmäinen askel, varsinainen tavoite tuosta tarinasta on romaani. Tällä hetkellä kasassa on reilut 26k sanaa. Toki tuota esikoisromaaniakin pitäisi työstää että voisin viimein tunkea sen Books on demandiin. Novellini päätin laittaa takaisin Amazoniin kun niitä ei kerran saa pois Goodreadsista.


Mutta tärkein uudenvuodenlupaus on tietysti pelata mahdollisimman paljon peliä Friday the 13th: The game. Kaikkien aikojen suosikkipelilläni on enää vuosi elinaikaa jäljellä. :(

 


 

Uudenvuodenaaton kunniaksi pelasin tietysti Fridaytä. Oli tarkoitus jatkaa pelaamista yli puolenyön, mutta eräs toksinen tyyppi teki rage quitin ja pilasi bileet (kun Jason lähtee matsista kriittisessä vaiheessa peli tilttaa), enkä viitsinyt enää jatkaa. Tulihan tuota silti pelattua yli 6 tuntia putkeen. 


 

Otettiin sitten uusi vuosi vastaan katsomalla Tapsan kanssa ilotulituksia keittiön ikkunasta. Kissani eivät pelkää ilotulitteita, vain ihmettelevät niitä.

 



Ei kommentteja: