6. lokakuuta 2023

Tuhannen yötä kanssasi valvon

Jouduin stressaamaan että soittelevatko töihin kun viimeinen työvuoroni oli jo ennen irtisanomisajan loppua, koska muutokset tapahtuivat ennen sitä. No eivät onneksi soittaneet, mutta eivätpä ole muutenkaan antaneet mitään ohjeita työkamojen kuten työpuhelimen ja avainten palauttamiseen, vaikka viimeisestä työvuorostani on kohta 2 viikkoa. Ja nyt olen joutunut stressaamaan työkkärin soittoa. Olivat yrittäneet soittaa yhtenä päivänä, ja seuraava yhteydenotto tuli vasta viikon päästä: viesti jossa kerrottiin milloin soittavat seuraavan kerran. 

 

Ja stressihän ei tee hyvää terveydelleni. Nuorempana stressasin vain vatsallani. Sitten niskallani. Sitten endollani. Sitten sydämelläni. Ja nyt all of the above?


Syksyn kunniaksi veri ei taaskaan meinaa kiertää jaloissa. Yhtenä päivänä kävin lenkillä ja illalla oli sitten niin kylmät jalat että oli pakko ottaa aspiriinia että pystyisin nukkumaan. Ja mistä se kertoo että lenkin aikana sormet turpoaa? 

 

No toissayö eli F13-hääpäivää edeltävä yö oli vielä karmeampi. Oksetti niin että piti ottaa ämpäri sängyn viereen. Jalkoja poltteli kamalasti, eli päinvastainen ongelma kuin normaalisti. Aamua kohti endokipujen lisäksi alkoi sisäinen kutina, jota en kestä. Se kutinahan on minulla samoissa kohdissa kuin endokivutkin, ja välillä on sellaista inhottavaa kutinan ja kivun yhdistelmää.


Olle herätti kaksi kertaa eikä meinannut millään luovuttaa. Naukui ja repi lakanoita ja minua. En voinut laittaa makkarin ovea kiinni koska Tapsa oli siellä. Tapsaa etsiessäni astuin oksennukseen. 




Olin tuolloin yöllä ihan varma etten pystyisi pelaamaan Fridayta vaikka minulla siis oli eilen viisivuotishääpäivä kyseisen pelin kanssa. Päivän aikana en pystynyt keskittymään mihinkään tuon sisäisen kutinan takia, jalkoja ei onneksi poltellut. Lopulta pelasin Fridaytä nelisen tuntia, "juhlan" kunniaksi randomeilla counseloreilla, ja aika surkeasti se meni. Yleensä aina kun on joku spesiaalipäivä niin pieleen menee. Striimikin katkesi yhdessä vaiheessa, mutta tällä kertaa Youtube jaksoi jopa kertoa siitä.


Surkea vointi, eikä voi tietää mistä mikin oire johtuu. Pitäisi kai yrittää syödä lisärautaa, mutta ainakin viimeksi se pahensi endoa.

 

Mulla on uusi hiiri ja näppäimistö. Hiiri on ollut jo jonkin aikaa, ja sen kanssa on alusta asti ollut se ongelma etten saa rullalla avattua linkkejä uuteen välilehteen. Se ei vaan rekisteröi painalluksia. Samoin tuo rulla tekee omiaan eli menee nettisivulla itsekseen alemmaksi kuin olen antanut luvan. Näppäimistö on valittu ainoastaan sillä perusteella että siinä oli valmiiksi mukana rannetuki, joka oli aikaisemmassakin näppäimistössäni. Ehkä olisi kannattanut miettiä niitä muitakin ominaisuuksia... Ja minähän vihaan aina kaikkia muutoksia.

 



Kuulemma ruoan hinta on noussut 20%. Eli pitää syödä 20% vähemmän ja painaa 20% vähemmän? Eli jotain 41 kiloa. Paino onkin jo tippunut, ei vaan ole viime aikoina ollut tippaakaan nälkä fyysisestä voinnista johtuen. En ole syönyt edes suklaata, ennen söin sitä jopa 2 kertaa päivässä. Puolitin myös syömieni porkkanoiden määrän. Ennen söin 2 pussia pakasteporkkanoita kerralla, mutta se oli vähän liikaa, vähempikin riittää.

Ei kommentteja: