18. lokakuuta 2023

Kutinaa ja oksentelua

Kutina oli poissa muutaman päivän mutta palasi sitten. Oli ihanaa kun "vain" koski. Ei kutissut, ei oksettanut jne. 

 

Pakko kait se on myöntää että mulla on sisäistä kutinaa ja polttelua ihan ympäri kroppaa. Eniten hämää kallon polttelu. Se ei siis ole päänahassa vaan syvemmällä. Mistä hitosta tuokin voi johtua.

 



Kissoista on huolta. Olle on ripuloinnin lisäksi oksennellut liikaa ruokiaan, ja syökin vähemmän. Kohta iskee nestehukka? Olle oksenti perjantain ja lauantain välisenä yönä kai kolme kertaa. Lauantaiaamuna sitten etsin varuiksi Savon murteen nettisivut. En sanonut siitä mitään ääneen, mutta silti Olle lopetti oksentamisen. Ehkä se osaa lukea ja näki nuo Savon murteen nettisivut? No sunnuntai-iltana Olle oksensi taas.

 



Pitäisi vaan vaihtaa eläinlääkäriä. Se nykyinen kun ei tehnyt mitään tai määrännyt mitään lääkkeitä vaikka Ollella on munuaisten vajaatoiminta, maksa-arvo koholla ja kaliumarvo liian alhainen. Savon murteeseen en tietty vie kuin pakon edessä eli päivystystapauksessa.

 



Tapsa ei tietty nenän ollessa tukossa oikein halua syödä, ja lisäksi se on jo jonkin aikaa tehnyt outoa juttua suullaan syödessään. Suu pitäisi siis tarkistaa ja hoitaa, ja se nukuttaminenhan on hengenvaarallista noin vanhalle kissalle. Suo siellä ja vetelä täällä jne.

 



Ei kommentteja: